Viihde

Näyttelijän hulppea perheloma Meksikossa meni täysin pilalle – joutui jonottamaan aamiaista ja kuuntelemaan musiikkia: ”Lomamatka helvetistä”

Julkaistu:

lomatunnelmissa
Näyttelijä Shane Richien luksusloma Meksikossa oli kaikkea muuta kuin onnistunut.
EastEnders -saippuasarjan tähti Shane Richie, 54, suuntasi perheensä kanssa kahdeksi viikoksi Meksikon paahtavan auringon alle. Lomamatkalla ei kuluissa säästelty ja Richie majoittui vaimonsa ja vaimonsa vanhempien kanssa hulppeassa viiden tähden hotellissa Moon Palace Resortissa.

Brittilehdet The Sun ja Mirror kuitenkin kertovat, että muut hotellivieraat pilasivat Richien mielestä hänen lomansa.

Viiden lapsen isä Richie sanoo The Sunille loman menneen täysin penkin alle ja hän aikoo haastaa matkayhtiön oikeuteen.

– Se oli lomamatka helvetistä. Minulle suositeltiin viiden tähden hotellia, joka maksoi tuhansia puntia. Sen piti olla elämäni loma. Lähdimme appivanhempieni kanssa Meksikoon 17 yöksi. Lomasta muodostui pahin painajaiseni. Se oli hirvittävää, Richie raivoaa The Sunille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näyttelijän mukaan suurimmaksi ongelmaksi hotellissa muodostuivat toiset vieraat ja allasalueella järjestetty oheistoiminta. Näyttelijä sanoo The Sunille, ettei voinut nukkua pitkään, eikä viettää rauhallista aamua, sillä DJ aloitti levyjen soittamisen jo 10.30 aamulla.

– Kello 10.30 aamulla istuimme luksusaltaalla ja siellä olikin DJ. Siitä ei ollut mitään mainintaa hotellin tiedoissa, kun varasimme loman. Monia muitakin asioita tapahtui, Richie kuvailee.

Richien mukaan hänellä oli kovat odotukset loman suhteen ja oli järjestänyt kuvausaikataulunsakin niin, että pääsisi lähtemään perheensä kanssa lomalle.


Richien epäonnen matkaa seuranneet lähteet kertovat Mirror-lehdelle, että Richie oli närkästynyt myös monista muistakin asioista, kuin pelkästä musiikkia soittavasta DJ:stä. Lehdelle kerrotaan, että näyttelijä oli harmistunut, että oli joutunut jonottamaan aamiaisbuffettiin, eikä tämän takia ollut saanut syötyä aamiaiseksi kananmunia heti kun oli halunnut.

Monet samassa hotellissa majoittuneista brittituristeista olivat myös tunnistaneet tv:stä tutun tähden, ja Richie väittääkin, että oli joutunut muiden hotellivieraiden silmätikuksi.

– Hän valitti, että muut lomailijat ottivat hänestä kuvia. Hän oli joutunut myös heräämään aamuisin 5.30 varaamaan itselleen aurinkotuolin. Hän välitti myös kovaäänisestä musiikista ja siitä, että oli joutunut jonottamaan aamiaismuniaan, lehdelle paljastetaan.

Katso alla olevista kuvista, miltä Richien viiden tähden hotellissa näyttää:
Mirror-lehdelle kerrotaan, että matkatoimisto oli vastannut näyttelijän valituksiin ja perhe oli saanut loman aikana yli 11 000 edestä eri palveluja, jotta näyttelijän lomasta olisi tullut onnistunut. Näyttelijä oli alunperin maksanut lomastaan saman verran.

Matkatoimisto Thomas Cookesta vahvistetaan brittilehdille, että Richie on haastanut yrityksen oikeuteen ja vaatii rahojaan takaisin lomasta.

– Olemme pettyneitä, ettei herra Richie pitänyt hotellista. Teimme kaikkemme auttaaksemme häntä paikan päällä. Tarjosimme myös mahdollisuutta majoittua viereisessä hotellissa. Olosuhteet huomioon ottaen emme voi palauttaa rahoja ja niinpä tätä harmi kyllä käsitellään oikeudessa, matkatoimistosta kerrotaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt