Mikael Gabriel oli teini-ikäinen isänsä vapautuessa vankilasta – uutinen isän kuolemasta tuli kesken Vain elämää -kuvausten

rac

Julkaistu:

Mikael Gabriel listasi huostaanoton sekä läheistensä kuolemat elämänsä isoimmiksi käännekohdiksi.
Mikael Gabriel vieraili Sami Kurosen Päiväkahviseurana Popstudiossa.

Juuri uuden albumin Ääripäät julkaissut räppäri jakoi Samille palasia tämänhetkisestä elämästään aina puutarhanhoidosta tekeillä olevaan kirjaan.

Artisti kertoi, kuinka hänellä ei ollut varasuunnitelmia, vaan lusisi todennäköisimmin vankilassa tai olisi kuollut, mikäli musiikkiura ei olisi lähtenyt lentoon.

Elämänsä isoimmiksi käännekohdiksi Mikael Gabriel listasi huostaanoton sekä läheistensä kuolemat – Mikaelin isä kuoli kesken Vain elämää -kuvausten, juuri kun välit lapsuudessa ja nuoruudessa vankilatuomion vuoksi etäiseksi jääneeseen isään olivat alkaneet lämmetä.

Hienoimpina hetkinä hän mainitsi muun muassa tapaamisen räppi-opettajiensa ja kollegojensa Pyhimyksen, Uniikin ja Cheekin kanssa. Myös puoliso Triana Iglesias ansaitsi Mikaelilta ylistystä.

MG:tä on pyöritelty otsikoissa kohusta toiseen.

Artisti itsekin kertoi elävänsä joko täysillä tai ei ollenkaan, ja uuden levyn “Ääripäät” mukaisesti hän kulkee elämässä valon ja varjon välillä.

Rankimpia julkisuudessa käsiteltyjä asioita on ollut muun muassa syytteet huumausainerikoksista.

Mikael Gabriel kärysi ratista marraskuussa 2017 ja hän myönsi käyttäneensä kannabista poliisiratsiaa edeltäneenä iltana.

Mikael Gabriel kertoi kuitenkin Sami Kurosen haastattelussa, ettei kadu virheitään vaan yrittää oppia niistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt