Aikakoneen Sani joutui tekemään uhrauksia uransa vuoksi – perui häät ensirakkautensa kanssa: ”En ollut varma, voinko sanoa alttarilla tahdon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aikakoneen Sani joutui tekemään uhrauksia uransa vuoksi – perui häät ensirakkautensa kanssa: ”En ollut varma, voinko sanoa alttarilla tahdon”

Aikakoneen Sani kertoo Vain elämää -päivänään uhrauksista, joita joutui tekemään uransa vuoksi.

4.6.2018 17:05

Vain elämää -sarjan kahdeksannen kauden viimeisenä artistina omaa päiväänsä pääsee viettämään Aikakone-yhtyeestä tuttu laulaja Sani.

Sani kertoo ohjelmassa, että Aikakoneen alkuajat vaikuttivat voimakkaasti paitsi hänen uraansa myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä.

Ennen yhtyeen valtaisaa suosiota Sani oli opiskellut tekstiilialaa ja suunnitellut perustavansa elämänsä Hämeenlinnaan.

– Minulla oli siellä ensirakkaus, kenen kanssa olin ollut jo hyvin pitkään. Ajattelin, että sieltä pitää löytyä myös se ammatti, Sani kertoo.

– Se oli ihanat kolme vuotta, sai keskittyä tekemään asioita, mistä on aina unelmoinut. Se jäi siinä kohtaa, kun Aikakone alkoi.

Aikakone muutti Sanin elämän täysin, ja hän alkoi ravata jatkuvasti Helsingissä. Siksi myös ensirakkaus sai jäädä.

– Kaikki kääntyi päälaelleen, ja tiedän, että eräässä elämänkohdassa kellään ei ollut kivaa, kun yhtäkkiä perutaan häät ja kaikki menee uusiksi, Sani muistelee vaikeita aikojaan.

– Tajusin, että elämä tulee muuttumaan niin täysin, että en välttämättä ole varma, voinko sanoa alttarilla tahdon. Se oli kova paikka, ihan hirveä. En ole tarpeeksi ikinä pystynyt pyytämään anteeksi, Sani miettii.

– Jälkeenpäin ajateltuna siellä on kaikki hyvin, ja täällä on kaikki hyvin. Jutut menee, miten niiden pitää mennä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?