Kim Kardashian kohautti kenties paljastavimmassa mekossaan ikinä – fanit järkyttyivät: ”Luulin, että olin nähnyt kaiken” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian kohautti kenties paljastavimmassa mekossaan ikinä – fanit järkyttyivät: ”Luulin, että olin nähnyt kaiken”

Kim Kardashianin asu sai faneilta ristiriitaisen vastaanoton.

3.6.2018 22:51

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ei tunnetusti pelkää rikkoa rajoja mitä tulee tyylivalintoihin. Tähden tuorein asuvalinta on kuitenkin jakanut fanien mielipiteitä.

Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Kardashian on pukeutunut pitkään takkiin, jonka olla on läpinäkyvä, muovisen näköinen mekko. Mekon kuultavat beigen väliset alushousut.

– Outoa, ah, kuinka outoa. Miten voit pukeutua muoviseen juttuun? En ymmärrä muotitajuasi, mekkoa ihmeteltiin.

– Juuri, kun luulin, että olin nähnyt kaiken, tämä tulee vastaan. Huomionhakuista.

– Tämä on liikaa.

Toisaalta monen mielestä juuri Kim Kardashian voi saada erikoisen asun näyttämään hyvältä.

– Rakastan Kimiä, mutta hän näyttää kirjaimellisesti siltä, kuin olisi lähtenyt suihkuverhoon kääriytyneenä ulos. Jos kukaan pystyy näyttämään tässä hyvältä, se on hän.

– Vain sinä saat tämän asun toimimaan.

– Hän voi kirjaimellisesti pukeutua mihin vain.

Kuva ei kuitenkaan ole tuore, vaikka Kim lisäsi sen Instagramiinsa vasta nyt. Alun perin asu on nähtiin Kardashianin päällä jo lähes vuosi sitten, kun hän vieraili japanilaisessa ravintolassa.

Kardashian tunnetaan rohkeista asuistaan. Esimerkiksi toukokuun alussa tosi-tv-tähti kuului Met-gaalan näyttävimpiin pukeutujiin. Tuolloin 37-vuotias kaunotar oli valinnut ylleen upean Versacen kultaisen luomuksen.

Kim Kardashian oli valinnut Met-gaalaan upean Versacen kultaisen luomuksen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?