Alkuvuodesta eronnut Jukka Hildén, 37, julkaisi yhteiskuvan 22-vuotiaan somekaunottaren kanssa – hankkivat yhdessä koiranpennun - Viihde - Ilta-Sanomat

Alkuvuodesta eronnut Jukka Hildén, 37, julkaisi yhteiskuvan 22-vuotiaan somekaunottaren kanssa – hankkivat yhdessä koiranpennun

Jukka Hildén julkaisi kuvan somen megatähti Chachi Gonzalesin kanssa.

3.6.2018 21:05

Duudsonit-tähti Jukka Hildén julkaisi sunnuntaina kuvan sometähti, tanssija ja laulaja Chachi Gonzalesin kanssa. Kaksikko on esiintynyt viime aikoina hyvin läheisissä väleissä, mutta he eivät ole vahvistaneet suhdettaan.

Kuvassa Hildén ja Gonzales poseeraavat hyvin läheisissä tunnelmissa. Huomio kiinnittyy kuitenkin miehen hiuksiin, jotka sojottavat pystyssä.

– Hän tekee minut niin onnelliseksi, että minulla on joka päivä hyvä hiuspäivä, Hildén vitsailee hiustyylistään kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt hetkessä yli 17 000 tykkäystä ja yli sata kommenttia. Monet Hildénin fanit kyselevät, seurusteleeko mies sometähden kanssa. Monet vain tyytyvät onnittelemaan kaksikkoa.

Kuva on ensimmäinen yhteiskuva Hildénin Instagramissa.­

Yhdysvaltalaiskaunottaren sometililtä selviää, että kaksikko on hankkinut vastikään myös yhteisen koiran. Pörröiselle T Rex -nimiselle pennulle on perustettu jopa oma Instagram-tili.

Tilin kuvaus tietää kertoa, että koira on Gonzalesin ja Hildénin yhteinen. Pomskyksi nimitetään koiraa, joka on sekoitus kahta koirarotua: pomeraniania ja huskya. Pomskyt ovat Suomessa harvinaisia, mutta Yhdysvalloissa niiden suosio on kasvussa.

Aiemmin Gonzales julkaisi YouTube-tilillään matkavideon, joka on kuvattu matkalta Bora Boran paratiisisaarelle. Videolla on mukana myös iloinen Hildén. Kaksikko matkaa videolla veneellä, nauttii palmujen katveessa paratiisin auringosta ja sen upeista, kirkkaan turkooseista vesistä.

– Jukan kanssa matkustaminen on... Tiedättekö, opin paljon hänestä, Gonzales kertoo videolla englanniksi matkustamisesta suomalaisen kanssa.

Kaunotar julkaisi parista myös yhteiskuvan.

– Niin onnellinen, että silmäni muuttuvat kolikkoaukoiksi, hän kirjoitti tuolloin ja kiitti Hildéniä hymystä.

Jukka Hildén jätti erohakemuksen helmikuussa yhdessä Outi-vaimonsa kanssa. Hildén puhui erostaan avoimesti Duudsonien YouTube-kanavalla maaliskuussa. Hän kertoi eron olevan yhteinen päätös, joka syntyi sovussa jo puoli vuotta aiemmin.

– Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet elämäni rankimmat. Joskus elämä menee yllättäviä teitä. Tällä tarkoitan sitä, että erosin, Hildén kertoi videolla englanniksi.

– Olemme hyviä ystäviä, ja jatkamme hyvinä ystävinä. Joskus elämä kohtelee näin, hän totesi.

Hildénillä on ex-vaimonsa kanssa kaksi lasta. Hän kertoi maaliskuussa muun perheen viettävän tällä hetkellä aikaa Suomessa, mutta pysyvänsä itse Yhdysvalloissa.

– Lapseni ovat tärkeintä minulle ja meille, ja rakastamme heitä enemmän kuin mitään muuta. Jaamme aina lapsemme, ja olemme aina isä ja äiti heille, Hildén sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?