Talent-tuomari kaatoi vettä kilpailijan päälle ja marssi ulos kesken kuvausten – selittelee nyt erikoista käytöstään - Viihde - Ilta-Sanomat

Talent-tuomari kaatoi vettä kilpailijan päälle ja marssi ulos kesken kuvausten – selittelee nyt erikoista käytöstään

Brittituomarin mukaan hän ei poistunut lavalta raivostuneena.

3.6.2018 10:23

Britannian Talentissa tuomaroiva Amanda Holden on selittänyt käytöstään torstaina nähdyssä jaksossa. Holden menetti hermonsa kesken kuvausten ja marssi ulos, kun esiintyjä heitti tuomareiden päälle vettä.

Holden vakuutti juontamassaan This Morning -ohjelmassa, ettei poistunut kuvauksista vihaisena. Holden sanoi The Mirrorin mukaan, ettei vain halunnut tulla käärityksi vessapaperiin.

– Tiedätkö, mitä sanoin tuottajille viime iltana – sanoin, että ”huomenna hurjistunut Mandy tulee ryntäämään pois lavalta,” se oli kuin olisin itse kirjoittanut otsikot, Holden sanoi viitaten aiemmin ohjelmassa nähtyyn välikohtaukseen, jossa suuttui, kun häntä kutsuttiin Mandyksi.

Holdenin kanssajuontaja Rylan Clark-Neal huomautti, että juontaja ja tv-tuomari todella poistui lavalta.

– Ei ei, kyse oli siinä vain siitä, että minä ja Alesha (Dixon) emme halunneet vessapaperia päällemme, Holden selitteli.

Rylan Clark-Neal ja Amanda Holden puivat naisen käytöstä Talentissa.­

Tuomarit eivät olleet saaneet tietää keksijä ja koomikko Martin Putzin esityksen sisällöstä etukäteen. Holden painoi rastia jo ennen kuin esitys ehti kunnolla alkaa, sillä sen aluksi tuomariston päälle pirskahti vettä.

Daily Mailin mukaan Holden kastui esityksen aikana yhä enemmän ja hänen ilmeensä kieli suuresta ärtymyksestä. Holden yritti Alesha Dixonin kanssa piiloutua vedeltä ja paeta sivuun siinä onnistumatta. Holdenin tummanvihreä iltapuku kastui pahoin ja myös tämän kasvoille suihkusi vettä.

Kun Putz lopetti esityksensä, pyyhälsi vihainen Holden lavalle ja kaatoi kokonaisen pullollisen vettä tämän päälle.

Kastuneet naiset kuivasivat itseään pyyhkeillä ja kritisoivat tuomarien penkkien olleen niin märkiä, etteivät he pystyneet jatkamaan työtään. Ärsyyntynyt Holden huuteli esiintyjän perään kiukustuneena.

– Lähetän sinulle pesulalaskun, Holden kivahti Daily Mailin mukaan.

Vaikka myös Simon Cowell kastui esityksen aikana ja peittyi myös vessapaperiin, suhtautui hän tilanteeseen huumorilla. Simon vitsaili, että hänen poikansa varmasti pitäisi esityksestä syntymäpäiväjuhliensa ohjelmanumerona.

Amanda Holden ei antanut Marty Putzin esityksestä kehuja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?