Johnny Deppin ulkonäkö muuttui radikaalisti – tuoreet kuvat herättivät fanien huolen: ”Mitä hänelle on tapahtunut?”

Viime aikoina kuviin on tallentunut huomattavan erinäköinen Johnny Depp kuin aikaisemmin. Tähden muuttunut ulkonäkö on herättänyt huomiota myös fanien keskuudessa.

Johnny Depp on totuttu näkemään julkisuudessa hyvinvoivana. Nyt hän on luopunut viiksistään ja mitä ilmeisimmin myös laihtunut.

Näyttelijä Johnny Depp on esiintynyt viime aikoina julkisuudessa huomattavan erinäköisenä kuin aikaisemmin.

Tuoreista kuvista huomaa, että näyttelijätähti on mitä ilmeisimmin laihtunut. Muutenkin miehen olemus näyttää melko erilaiselta kuin ennen. Depp on ainakin luopunut jo miltei tavaramerkiksi muodostuneista viiksistään.

Johnny Depp on luopunut viiksistään.

Tuoreissa kuvissa lippalakkiin, aurinkolaseihin ja tummanpuhuvaan asuun sonnustautunut Depp on pysähtynyt antamaan nimikirjoituksia hypättyään ulos yksityislentokoneestaan Pennsylvaniassa.

Depp on yksi Hollywoodin seuratuimpia julkkiksia, ja siksi myös fanit ovat pistäneet Deppin muuttuneen olemuksen merkille.

Useisiin sosiaalisen median kuviin, joissa Depp on viime aikoina esiintynyt, on ilmestynyt huolestuneita kommentteja tähden nykyisestä ulkomuodosta. Asiasta kertoi muun muassa The Sun -lehti.

– Mitä hänelle on tapahtunut? kommentoijat ihmettelevät.

– Johnny Depp näyttää aika pahalta.. ei kai hän ole sairastunut? huolestuneet fanit pohtivat.

– Hän näyttää todella kalpealta. Onkohan kaikki varmasti hyvin? eräs kommentoija miettii.

Osa faneista on puolustanut Deppiä ja huomauttanut, että hän esiintyy kuvissa luonnollisena ja omana itsenään.

– Häntä ei ole meikattu eikä maskeerattu. Tältä hän näyttää, kommenteissa sanotaan.

– Hänhän hymyilee ja näyttää onnelliselta. Miksi olette niin ilkeitä hänelle? eräs kommentoija kysyy.

– Hän taitaa näyttää tuolta jonkin elokuvaprojektin takia. Hän voi hyvin eikä ole sairas, kommenteissa huomautetaan.

Näyttelijätähden muuttunut ulkonäkö on herättänyt huomiota.

Depp on näyttelijän uransa lisäksi intohimoinen muusikko.

Voi siis olla, että Depp on hakenut muuttuneella tyylillään uutta rokahtavaa imagoa, sillä huolta herättäneet kuvat on napattu Deppin rockyhtyeen Hollywood Vampiresin suurieleiseltä maailmankiertueelta.

Äskettäin Hollywood Vampires esiintyi Venäjällä.

Vuosi sitten Depp edusti vielä tämän näköisenä julkisuudessa.

Erikoiskokoonpano pysähtyy myös Suomeen Kaisaniemen puistoon Euroopan-kiertueellaan. Helsingissä kitaraa soittavaa Deppiä voi ihastella 10. kesäkuuta.

Yhtyeeseen kuuluu Deppin lisäksi Alice Cooper ja Aerosmithin kitaristi Joe Perry.

– Sain tietää, että Johnny aloitti kitaransoiton ennen näyttelijäuraansa. Hän on loistava näyttelijä, mutta myös mainio kitaristi. Kun Joe Perry ei kerran päässyt keikallemme, Johnny soitti tuosta vain hänenkin osuutensa, Alice Cooper kertoi IS:lle.

Depp on tienannut omaisuutensa näyttelemällä lukuisissa Hollywoodin kassamagneettielokuvissa, kuten Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa sekä muun muassa menestyselokuvissa Public Enemies, Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi ja Saksikäsi Edward.

Viime aikoina Depp on kuitenkin kamppaillut isojen rahavaikeuksien kanssa. Viime syksynä hänen käytöksensä punaisella matolla herätti hämmennystä, sillä tähti hoiperteli elokuvan ensi-illassa paparazzien edessä niin, että hänen turvamiehensä joutui pitämään häntä pystyssä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?