Mitä kuuluu Sinkkuelämää-sarjan tähdille? Näin heille kävi hittisarjan loppumisen jälkeen: näyttelijät ilmiriidoissa

Julkaistu:

suosikkisarja
Rakastettu Sinkkuelämää-sarja täyttää 20 vuotta. Vaikka moni sarjan tähdistä oli jo menestynyt näyttelijänä, hittisarja nosti heidät aivan uuteen suosioon.
Huippusuosittu Sinkkuelämää-sarja sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten. Neljän naisen elämää, ystävyyttä ja ihmissuhteita New Yorkin sykkeessä seuranneen sarjan ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 6. kesäkuuta 1998.

Ohjelma päättyi vuonna 2004, joskin näyttelijät yhdistivät voimansa vielä kahdessa Sinkkuelämää-elokuvassa. Vaikka suosikkisarjan päätähdet jatkoivat näyttelemistä, elämä on kuljettanut heitä muuten eri suuntiin.


Sarah Jessica Parker

Sinkkuelämää-sarjan päähahmoa, itsenäistä ja tunteikasta Carrie Bradshwa’ta näytellyt Sarah Jessica Parker, 53, on hittiohjelman jälkeen tähdittänyt elokuvia kuten New Year’s Eve ja All Roads Lead to Rome. Parker nähdään myös 2016 alkaneessa televisiosarjassa Divorce.


Parker on lisäksi lanseerannut omat hajuvetensä ja vaatemallistonsa.


Työnsä vastapainoksi Parker viettää perhearkea New Yorkissa. Näyttelijä on ollut naimisissa Hollywood-tähti Matthew Broderickin kanssa vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme lasta: 2002 syntynyt Jamie-poika ja 2009 syntyneet kaksostytöt Marion ja Tabitha, jotka syntyivät sijaissynnyttäjän avulla.

Cynthia Nixon

Urakeskeistä ja kyynistä asianajajaa Miranda Hobbesia näytellyt Cynthia Nixon, 52, on sarjan jälkeen jatkanut näyttelemistä. Hän on muun muassa esittänyt kirjailija Emily Dickinsonia vuonna 2016 ilmestyneessä A Quiet Passion -nimisessä elokuvassa ja Nancy Reagania samana vuonna ilmestyneessä Killing Reagan -elokuvassa.


Liberaalina demokraattina tunnettu Nixon on myös tehnyt uuden aluevaltauksen: hän pyrkii parhaillaan New Yorkin kuvernööriksi. Näyttelijän on kerättävä 15 000 nimeä päästäkseen demokraattien esivaaleihin, joissa toistaiseksi ehdolla on vain istuva kuvernööri Andrew Cuomo. Varsinaiset kuvernöörivaalit pidetään marraskuussa.


Kolmen lapsen äiti Nixon on naimisissa naisen kanssa, ja hän on pitkään kampanjoinut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Kuvernöörikampanjassaan hän on keskittynyt myös esimerkiksi sukupuolten väliseen palkkaeroon, uusiutuvan energian käyttöön ja, että paperittomat lapset olisivat suojassa maasta karkottamiselta.


Nixon on tuntenut Sinkkuelämää-kollegansa Sarah Jessica Parkerin lapsesta asti, kun molemmat aloittelivat näyttelijänuraa. Kaksikko on edelleen ystäviä ja Parker kertoi sosiaalisessa mediassa kannattavansa Nixonia kuvernöörivaaleissa.

Kristin Davis

Kristin Davis, 53, näytteli Sinkkuelämää-sarjassa Charlotte Yorkia, joka oli perfektionisti, kiltti ja toivoton romantikko. Suosikkisarjan jälkeen Davis on näytellyt televisiossa ja elokuvissa, mutta Sinkkuelämää-aikojen kaltaista menestystä ei ole tullut.


Vuonna 2008 Davis paljasti julkisuudessa olleensa alkoholisti. Vaikka Sinkkuelämää-sarjassa litkitään cosmopolitaneja hienoissa yökerhoissa, tosielämässä Davis ei juo.

– Uskon, että alkoholismi on sairaus. En usko, että sen kanssa voi leikkiä. Yhdessä vaiheessa ihmiset, jotka eivät tunteneet minua, kysyivät, enkö voisi ottaa vain yhden lasillisen samppanjaa. Vastasin, että en, näyttelijä kertoi Health-lehden haastattelussa.


Davis on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä näyttelijän työnsä ohella.

Kim Cattrall

Räväkkää ja itsevarmaa Samantha Jonesia näytellyt Kim Cattrall, 61, on Sinkkuelämään naistähdistä vanhin. Cattrall onkin kertonut kieltäytyneensä roolista kolmesti, koska piti itseään 41-vuotiaana liian vanhana seksipommin osaan.

– Pitää ymmärtää, että silloin oli vuosi 1997. Olemme tulleet pitkän matkan sen jälkeen – 40 on uusi 25, 60 on uusi 40, näyttelijä sanoi vuonna 2016 Page Sixin mukaan.


Vaikka Cattrall oli näytellyt jo ennen rooliaan Sinkkuelämää-ohjelmassa, hittisarja teki näyttelijästä huippusuositun. Myöhemmin Cattrall on kuitenkin avautunut televisiosarjan negatiivisista puolista. Näyttelijän mukaan ohjelmassa ystävyksiä esittäneiden naisten välit olivat ”myrkylliset”.


Viime syksynä hän kertoi, etteivät nelikon välit koskaan olleet lämpimät, sillä heidän elämäntilanteensa erosivat valtavasti toisistaan.

– Heillä kaikilla on lapsia ja minä olen heitä kymmenen vuotta vanhempi. Sarjan päättymisen jälkeen olen viettänyt suurimman osan ajastani New Yorkin ulkopuolella, joten en tapaa heitä, Cattrall ker­toi Piers Morganin Life Stories -ohjelmassa.

Cattrallin on myös kerrottu olleen syy siihen, ettei kolmatta Sinkkuelämää-elokuvaa ole tehty.

Chris Noth

Carrien suurta rakkautta, Mr. Bigiä näytellyt Chris Noth, 63, oli ennen Sinkkuelämää-sarjaa tähdittänyt Kova laki -sarjaa viiden vuoden ajan. Sinkkuelämää-sarjan jälkeen Noth jatkoi menestyksekästä uraansa televisiossa: hänet nähtiin esimerkiksi sarjoissa Kova laki: Rikollinen mieli, Good Wife ja Manhunt: Unabomber.


Noth ei kuitenkaan ole täysin karistanut Mr. Bigin varjoa. Eikä hän enää edes yritä tehdä niin, mies sanoi vuonna 2014 antamassaan haastattelussa.

– Alkuun Kova laki oli hitti, mutta sitten näyttelin Sinkkuelämäässä ja se oli ihan toinen asia. Se reaktio siihen oli valtava ja rehellisesti sanoen aika shokeeraava. En usko, että koskaan pääsen yli siitä. Se muutti elämäni, Noth sanoi News.com.au:lle.


Noth on naimisissa näyttelijä Tara Lynn Wilsonin kanssa. He tapasivat vuonna 2002 ja saivat Orion-poikansa kuusi vuotta myöhemmin. Pariskunnan häitä vietettiin huhtikuussa 2012.

David Eigenberg

Miranda Hobbesin aviomiestä Steve Bradya esittänyt David Eigenberg, 54, näyttelee parhaillaan palomiestä suositussa Chicago Fire -sarjassa. Eigenberg on myös vieraillut useissa hittisarjoissa kuten Castle ja Criminal Minds.


Eigenbergilla on kaksi lasta Chrysti-vaimonsa kanssa.

Evan Handler

Charlotten toista aviomiestä näytellyt Evan Handler, 57, päätyi Sinkkuelämää-sarjan päättymisen jälkeen toiseen menestyssarjaan. Vuosina 2007–2014 hän näytteli kirjailijan agenttia Californication-sarjassa.


Handler on myös kirjailija, jolta on ilmestynyt kaksi kirjaa. Omaelämänkerrallisissa teoksissa Handler kertoo, kuinka sairastui leukemiaan 24-vuotiaana ja, miten hän siitä selviytymisen jälkeen on suhtautunut elämään. Ensimmäinen kirjoista julkaistiin jo vuonna 1997, toinen vuonna 2008.

– Olin onnekas. Mutta en ollut aina iloinen. Minussa oli paljon vihaa. Minä toivuin, jotta voisin kostaa. Minun ei tarvinnut olla onnellinen selviytyäkseni siitä. Se ei tarkoita, ettenkö olisi ollut toiveikas, mutta raivo on yhtä voimakas, Handler kuvaili selviytymistään Foxin haastattelussa vuonna 2008.


Handler on kiistänyt olevansa terveydenhuoltoaktivisti, mutta on omalla tarinallaan halunnut kertoa myös terveydenhuollon epäkohdista.

Näyttelijä avioitui vuonna 2003 kemistinä työskentelevän Elisa Attin kanssa. Avio-onni täydentyi vuonna 2007, kun pariskunta sai tyttären.

Jason Lewis

Jason Lewisin, 46, näyttelemä hahmo Smith Jerrod vei Sinkkuelämäässä Samanthan, ja samalla monen katsojan, sydämen. Lewisin hahmo oli aloitteleva näyttelijä, joka valloitti rakkaudessa pettyneen Samanthan.


Lewisille tarjottiin sarjan päättymisen jälkeen paljon ”nätin pojan” rooleja. Näyttelijä on kuitenkin viime aikoina suosinut muunlaisia rooleja, joskin häntä on nähty valkokankaalla tai televisiossa melko harvakseltaan. Parhaillaan Lewis näyttelee Midnight, Texas -sarjassa kuolematonta enkeliä.


Näyttelijä kertoi Elle-lehden haastattelussa viime vuonna olevansa avoin uudelle Sinkkuelämää-elokuvalle, jos sellainen tehtäisiin.

– Jos se tapahtuisi, totta kai olisin mukana. Olen sen suuri fani ja olen heille paljon velkaa. Joten kyllä, uskoisin olevani enemmän kuin onnellinen, jos he haluaisivat minut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt