Roope Salminen julkaisi kuvan hänen ja Sara Siepin WhatsApp-viestittelystä – sisältö yllättää: ”Oon aikuinen mies. Ostan mitä haluun” - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen julkaisi kuvan hänen ja Sara Siepin WhatsApp-viestittelystä – sisältö yllättää: ”Oon aikuinen mies. Ostan mitä haluun”

Julkaistu: 1.6.2018 12:18

Roope Salminen julkaisi Instagramissa kuvakaappauksen hänen ja Sara Siepin välisistä tekstiviesteistä.

Jokaisella pariskunnalla on omat asiansa, mitkä aiheuttavat kiistaa ja sanailua. Tämä pätee myös julkkispariskunta Roope Salmiseen ja Sara Sieppiin.

Salminen jakoi torstai-iltana Instagram-tilillään kuvan hänen ja Siepin WhatsApp-keskustelusta.

Otoksessa on kuva kahdesta pienestä pehmolelusta, jotka ovat tuttuja suositusta animaatiosarjasta Rick and Morty. Edessä on Rick Sanchez ja taustalla Squanchy.

– Eii ootko ostanu nää ite? Sieppi kysyy viestillä puolisoltaan.

– Joo, Salminen vastaa hänelle.

Kuvatekstissä Salminen puolustelee ostoksiaan.

– Oon aikuinen mies. Ostan mitä haluun.

Kuva on kerännyt lähes 6000 tykkäystä ja kommentteja on tullut kymmeniä. Lähes kaikki puolustavat Salmisen ostoksia ja kehuvat niitä.

– Vahva itsenäinen mies.

– Rick (sydän). Arvostan. En olis itekkään pystyny oleen ostamatta.

– Squanchy on mun sieluneläin.

– Eikää. Noi on niin ihania.

– Feelaan Roope.

Salminen ja Sieppi ovat olleet yhdessä muutamien vuosien ajan. Nykyään avoliitossa elävä pari tapasi ensimmäistä kertaa vuonna 2013 Salmisen Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen videon kuvauksissa. Lempi leimahti kuitenkin vasta myöhemmin. Salminen paljasti parin seurustelun Facebookissa pari vuotta sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?