Mika Salo julkaisi harvinaisen yhteiskuvan poikansa kanssa – hymyilee leveästi miesten omalla kalareissulla

Mika Salo julkaisi Instagramissa kuvan yhdessä Max-poikansa kanssa. Isä ja poika viettivät aurinkoista päivää veneillen.

29.5.2018 21:01

Formula 1 -legenda Mika Salo julkaisi tiistaina Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan poikansa kanssa. Kuvassa aurinkolaseihin sonnustautunut Salo poseeraa veneessä yhdessä Max-poikansa kanssa. Myös Max on varustautunut aurinkoisena päivänä aurinkolaseihin sekä lippikseen.

Salo kertoo kuvatekstissä, että viettää laatuaikaa poikansa kanssa merellä kalaretkellä.

– Kalastamassa poikani kanssa, Salo toteaa kuvatekstissä.

Vuonna 2002 syntynyt Max on Salon esikoinen. Salo meni vuonna 1999 naimisiin japanilaisen Norikon kanssa ja pari sai kaksi lasta, Maxin sekä vuonna 2005 syntyneen Main.

Salon Mai-tytär täytti aiemmin tänä keväänä 14 vuotta. Ylpeä isä onnitteli tuolloin tytärtään Instagramissa tämän lapsuuskuvalla.

Salo on ollut vuosien ajan vaitonainen yksityiselämästään, eikä hänen lapsiaan ole juuri nähty julkisuudessa. Salon ja tämän Noriko-vaimon avioero tuli ilmi vasta vuosia sen jälkeen, kun pari oli eronnut. Salo kertoi IS:lle vuonna 2014, ettei pari ollut asunut samassa osoitteessa aikoihin.

Nykyään Salo seurustelee Henna Pihlajan kanssa. Entinen formulatähti on nykyään varsin kiireinen mies. Hän asuu nykyään Virossa, mutta viettää töidensä vuoksi paljon aikaa maailmalla sekä myös Suomessa.

Salo toimii venäläistalli SMP Racingin urheilujohtajana ja F1-kisojen tuomarina. Työt formuloiden parissa pitävät Salon kiireisenä viikonloput, mutta alkuviikosta hänelle on usein vapaata.

Salo nähdään myös Virittäjät-tv-ohjelmassa, jossa vierailee suomalaisia julkkiksia sekä autoharrastajia kokeilemassa Salon viritettyjä menopelejä. Salo on tehnyt ohjelmaa jo seitsemän tuotantokauden verran.

Mika Salo kilpaili Formula 1 -sarjassa vuosina 1994–2002. Salo kisasi formuloissa yhteensä 111 kilpailua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?