Jippu avoimena rankoista ajoistaan – laulajan ura vaihtui evankelistan työhön: ”Viisi vuotta sitten pääsin mielisairaalasta...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jippu avoimena rankoista ajoistaan – laulajan ura vaihtui evankelistan työhön: ”Viisi vuotta sitten pääsin mielisairaalasta...”

Vaikeiden elämänvaiheiden jälkeen laulaja Jipun sydän itkee onnesta.

Jippu Radiogaalassa 2017.­

29.5.2018 8:43

Laulaja Jippu, 32, (oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne) vaihtoi kolme vuotta sitten laulajan uran evankelistan työhön.

Värikkäästä elämästään tunnettu laulaja on kertonut löytäneensä uskon avulla tasapainon. Hän on kertonut aikaisemmin avoimesti alkoholismistaan ja syömishäiriöstään.

Monien elämänvaiheiden jälkeen Jipusta tuli neljä vuotta sitten Romeo-pojan äiti.

Jippu on kokenut elämässään monia eroja ja pettymyksiä sekä ihania ilonhetkiä.­

Sunnuntaina Jippu julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän iloitsi siitä, että saa juhlia uuden elämänsä viisivuotisjuhlaa.

Kuvassa Jippu istuu lentokoneessa miehensä Sami Elorinteen kanssa. Päivitys alkaa sanoin ”Kohti Unkaria” ja vieressä on iso sydämen kuva.

– Viisi vuotta sitten langanlaihana addiktina pääsin mielisairaalasta ja asuin yksiössä, jossa seuranani oli vain tupakkaa ja patja, Jippu kirjoittaa päivityksessään.

– En olisi IKINÄ uskonut millaisen elämän alku se oli!!!!!! Jippu jatkaa.

Vuolassanaisessa kirjoituksessaan Jippu kertoo viettävänsä juhlaa maailman parhaan työporukan kanssa Unkarissa.

– Kaunis elämä ja kaunis Budapest. Sydämeni itkee onnesta, Jippu iloitsee.

Jipusta tuli äiti neljä vuotta sitten.­

Jipun tunnetuimpia kappaleitaan ovat Kii, Enkelten kaupunki, Kaksi kauneinta ja Eva (Nukutaan kielletyllä iholla)” sekä Samuli Edelmannin kanssa levytetty duetto Jos sä tahdot niin.

Jippu kertoi toissa vuonna Ilta-Sanomille julkaisevansa ensimmäisen gospel-levyn, johon tulee toki muutama rakkauslaulukin.

– Kiitän, että saan tehdä tällaisen levyn. Levy-yhtiö on nähnyt vuosien aikana kehitykseni ja erilaiset elämänvaiheeni. Siitä huolimatta he uskoivat minuun, Jippu kiitteli Ilta-Sanomien haastattelussa.

Äitiyden ja avioliiton lisäksi Jipulle oli tärkeää jäädä kirkkoesitysten jälkeen kuuntelemaan yleisössä istuneiden ihmisten huolia.

– Tiedän omasta kokemuksesta, että elämä voi muuttua hetkessä. Ihmisten hätä on nyky-Suomessa jäätävä, Jippu kertoi Ilta-Sanomissa toissa kesänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?