Suosittu tosi-tv-tähti suoritti loppuun vankeustuomionsa: ensimmäinen päivitys vapaalta jalalta jakoi mielipiteet: ”Uusi pohjanoteeraus” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosittu tosi-tv-tähti suoritti loppuun vankeustuomionsa: ensimmäinen päivitys vapaalta jalalta jakoi mielipiteet: ”Uusi pohjanoteeraus”

Suorapuheisena tunnetun Abby Lee Millerin ensimmäinen päivitys vankeustuomionsa suorittamisen jälkeen sai jotkut fanit tyrmistymään.

27.5.2018 12:14

Tanssin superäidit -ohjelmasta tunnettu suorapuheinen tanssinopettaja ja tanssikoulun johtaja Abby Lee Miller on päässyt vapaalle jalalle istuttuaan vankeustuomionsa, E!News kertoo. Miller kertoi asiasta myös itse Instagramissa.

Yllä olevalla videolla kerrotaan Millerin sairaudesta ja sen hoidosta.

– Aika on tullut täyteen. ”Vapaa vihdoin, vapaa vihdoin, kiitos kaikkivaltiaan jumalan me olemme vihdoin vapaita,” Miller lainasi kuuluisan kansalaisoikeustaistelijaa Martin Luther King Jr:n sanoja.

Räväkkänä tunnetun Millerin tempaukset ovat usein kuohuttaneet sosiaalisessa mediassa. Myös tuore päivitys sai aikaan ristiriitaisen vastaanoton. Moni Millerin faneista iloitsi tosi-tv-tähden vapautumisesta, mutta useat pitivät Millerin valitsemaa sitaattia epäsopivana tilanteeseen nähden.

– Täysin epäsopivaa lainata MLK:n sanoja. Kaikella kunnioituksella, sinä valitsit rikkoa lakia ja sen takia vapauttasi rajoitettiin väliaikaisesti. Afroamerikkalaiset ja muut marginaalissa elävät yhteisöt taistelevat yhä todellisen vapauden ja tasa-arvon puolesta – se, että vihjaat olevasi samassa tilanteessa on naurettavaa.

– Hän oli vankilassa tehtyään rikoksia. Kauhea tapa käyttää MLK:n sitaattia.

– Tuo sitaatti on todella tunteeton.

– Hän tekee rikoksen ja pitää sopivana käyttää tätä sitaattia?

– Sinä et juuri käyttänyt tuota sitaattia. Uusi pohjanoteeraus.

Tältä Abby Lee Miller näytti ennen vankeustuomiota.­

Miller tuomittiin viime vuonna 2017 talousrikoksista yhden vuoden ja yhden päivän vankeustuomioon. Miller myönsi syyllistyneensä petokseen pimittämällä yli 650 000 euroa tienestejään ja oli samalla ilmoittanut yrityksensä konkurssiin. Miller myös salakuljetti tullin läpi 80 000 euron edestä Australian dollareita Yhdysvaltoihin.

Vankeustuomion lisäksi Miller sai 33 000 euron sakot ja hänet määrättiin maksamaan 98 000 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Miller istui noin puolet tuomiostaan liittovaltion vankilassa ennen kuin hänet siirrettiin puolimatkankotiin.

Miller on vankeusaikanaan kärsinyt terveysongelmista. Tosi-tv-tähti joutui selkäleikkaukseen huhtikuussa, kun hänellä todettiin tulehdus selässä. Mikäli kiireellistä leikkausta ei olisi tehty, Miller olisi voinut pahimmassa tapauksessa kuolla tai halvaantua.

Tv-tähti sai alustavan diagnoosin Burkittin lymfoomasta, joka kuuluu Non-Hodgkinin lymfoomien ryhmään. Kyse on siis imusolmukesyövästä. Miller on julkaissut Instagramissa kuvia sairaalasta, muttei ole niiden yhteydessä tarkemmin kertonut, mistä on kyse.

Jo aiemmin on kerrottu Millerin laihtuneen vankilassa roimasti. RadarOnline-sivusto kertoi tammikuussa Millerin käyneen viime vuoden keväällä laihdutusleikkauksessa, mikä sai kilot karisemaan.

Vankilasta paljastettiin RadarOnlinelle Millerin pitävän vankilassa hyvin matalaa profiilia ja välttelevän muita vankeja. Monet tietävät Millerin olevan Yhdysvalloissa erittäin suositun tv-sarjan tähti, mutta Miller itse ei sivuston tietojen mukaan ollut yrittänyt saada erityiskohtelua tämän takia.

– Abby Lee ei urheile, mutta hän syö hyvin vähän. Hän pysyttelee omissa oloissaan sellissään ja välttelee muita vankeja. Hänet nähdään harvoin syömässä, vankilasta kerrottiin sivustolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?