Juuri eronnut Miss Plus Size -Niina oli muuttamassa Kanadaan – Tinderistä tuli supertykkäys ja se oli menoa: puolessa vuodessa naimisiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Juuri eronnut Miss Plus Size -Niina oli muuttamassa Kanadaan – Tinderistä tuli supertykkäys ja se oli menoa: puolessa vuodessa naimisiin

Niina Kuhdan suunnitelmat ulkomaille muutosta muuttuivat lennosta, kun hän tapasi nykyisen miehensä.

26.5.2018 16:43

Halliseva Miss Plus Size Niina Kuhta oli suuren elämänmuutoksen edessä, kun hänen ensimmäinen avioliittonsa päättyi 12 yhteisen vuoden jälkeen.

Niina ja hänen ex-miehensä viivyttelivät eropaperien viemistä pitkään, vaikka he tiesivät eron olevan edessä. Paljon työnsä vuoksi matkustava Niina oli erottuaan suunnitellut muuttavansa vuodeksi Kanadaan.

Niina toimii juhlapukuyrittäjänä.­

Hän oli juuri löytänyt Kanadasta asunnon ja tuli Suomeen jouluksi, lähinnä järjestelläkseen asioita. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat.

– Saavuin Suomen ilmatilaan ja avasin Tinderin. Eiköhän se kaveri ollut siellä heti ensimmäisenä supertykkäämässä, hän selittää IS:lle nauraen.

– Mä katoin vaan, että well helou, kukas sä oot. Viimeisenä halusin suomalaisen miehen kun olin muuttamassa vuodeksi ulkomaille, Niina jatkaa.

Niina päätti lopulta jäädä Suomeen. Häitä tanssittiin jo kesällä.

– Siinä oli sellainen kuuden kuukauden koeaika. Lähdimme suhteeseen sellaisella asenteella, että katsotaan. Olin käsitellyt eron jo ennen kuin se tuli voimaan, mutta oli siinä vaikeitakin asioita, Niina selvittää.

Ensimmäinen avioero tuli voimaan marraskuussa 2016, juuri ennen uuden miehen tapaamista. Niina ja hänen hänen nykyinen miehensä avioituivat juhannuksen tienoilla vuonna 2017.

Niina kertoo, että oli aluksi hyvin ”Tinder-vastainen”.

– Se oli vika paikka, mistä aioin miehen löytää, hän nauraa.

Niina ei ota nykyisestä avioliitostaan paineita samalla lailla, kun edellisestään.

– Silloin ajattelin, että se kestää ikuisesti ja kaikki on täydellistä. Ihmiset järkyttyivät, kun erosimme, hän kertoo lisäten, että ovat ex-miehensä kanssa hyvissä väleissä.

– Enää en ajattele niin, vaan enemmänkin katsellaan, minne elämä vie, hän päättää.

Niina on tämän vuoden Miss Plus Size.­

Niina kruunattiin maaliskuussa uudeksi Miss Plus Sizeksi Vanajanlinnassa pidetyssä näyttävässä finaalissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?