Seiska: Suosikkijuontaja Kimmo Vehviläinen eroaa vaimostaan alle kaksi vuotta häiden jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Seiska: Suosikkijuontaja Kimmo Vehviläinen eroaa vaimostaan alle kaksi vuotta häiden jälkeen

Julkaistu: 24.5.2018 12:26

Kimmo Vehviläinen vahvistaa IS:lle eronneensa. Asiasta kertoi ensin Seiska.

Seiska-lehti kertoo, että suosittu radiojuontaja Kimmo Vehviläinen ja hänen vaimonsa Johanna eroavat. Pari oli yhdessä yli kymmenen vuoden ajan ja he avioituivat elokuussa 2016. Ilta-Sanomien tavoittama Vehviläinen vahvistaa eron, mutta ei halua kommentoida asiaa enempää.

– Ero on totta. Muuten en halua enempää kommentoida asiaa, Vehviläinen toteaa.

Parin häitä juhlittiin 2016 näyttävin menoin Villa Andanian huvilassa Kallvikin lahden rannalla itäisessä Helsingissä. Pari oli jo tuolloin ollut pitkään yhdessä, ja Vehviläinen kertoikin IS:lle häiden jälkeen, ettei avioliitto käytännössä muuttanut heidän arkeaan.

– Viime viikkoina meistä on puhuttu morsiamena ja sulhasena. Se oli romanttista ja sai katsomaan toista eri tavalla rakastuneena. Haluaisin, että se pysyisi yllä jatkossakin, Vehviläinen kertoi tuolloin Ilta-Sanomille.

Radio Aallon Dynastiaa juontava Vehviläinen kertoi ennen häitä Me Naisille pariskunnan yhteiselle taipaleelle mahtuneen monia ylä- ja alamäkiä. He olivat eronneet kaksi kertaa ja hakeutuneet terapiaan, jonka avulla erimielisyydet oltiin saatu selvitettyä.

Kimmo Vehviläinen nähtiin keväällä huippusuositussa Selviytyjät-ohjelmassa, jossa hän selvisi kolmen parhaan joukkoon. Kisan voitti Sampo Kaulanen.

  • Alla olevalla videolla Kimmo Vehviläinen kertoo Radio Aallolla Selviytyjät-kisasta ja siitä, kuinka se vei kilpailijat henkisen ja fyysisen jaksamisensa äärirajoille:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?