Ruotsin miljonääriäiti Gunilla, 59, pidätettiin myymälävarkaudesta Floridassa – julkaisi huolettoman kuvan vain päivä putkakeikan jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsin miljonääriäiti Gunilla, 59, pidätettiin myymälävarkaudesta Floridassa – julkaisi huolettoman kuvan vain päivä putkakeikan jälkeen

Ruotsin miljonääriäideistä tutun Gunilla Perssonin asianajaja sanoo, että tosi-tv-tähti on syytön.

Gunilla Perssonia epäillään varkaudesta.­

24.5.2018 11:03

Varkaudesta epäilty Ruotsin miljonääriäidit -ohjelman tähti Gunilla Persson, 59, on julkaissut kuvan, jossa poseeraa hyväntuulisen näköisenä hymyillen rikosepäilystä huolimatta.

– Kaikki on hyvin täällä Palm Beachilla, Persson kirjoittaa.

Persson kertoo olevansa lounaalla seuralaisen kanssa, jonka henkilöllisyyttä ei voi paljastaa.

Aftonbladet tavoitti Perssonin, joka ei vielä halunnut kommentoida kohua. Tosi-tv-tähden asianajaja kertoi Perssonin sanoneen olevansa syytön epäiltyyn rikokseen.

– Hän voi hyvin. On tapahtunut väärinkäsitys. Hän on syytön ja me odotamme, että pääsemme selvittämään tämän, asianajaja Michael Murphy kommentoi ruotsalaislehdelle.

Persson pidätettiin tiistaina Floridassa epäiltynä 545 dollarin eli noin 470 euron arvoisten Chanelin aurinkolasien varastamisesta. Persson vietiin paikalliselle poliisilaitokselle myöhään tiistai-iltana. Lehtitietojen mukaan hän kuitenkin pääsi lähtemään kotiin myöhemmin samana yönä.

Gunilla Perssonin mukaan varkausepäilyissä on kyse väärinkäsityksestä.­

Luksusmuotiliikkeen turvakameratallenteista kävi lehtitietojen mukaan ilmi, että Perssoniksi tunnistettu nainen asetti aurinkolasit päänsä päälle liikkeen nurkassa. Hän meni kassalle, osti käsilaukun ja käveli ulos liikkeestä maksamattomat aurinkolasit päälaellaan.

Myöhemmin poliisi pysäytti Perssonin kadulla. Jutustelun lomassa Persson asetti päähänsä aurinkolasit, joista oli irrotettu hintalaput. Poliisin mukaan Persson oli esittänyt aikeekseen palauttaa aurinkolasit myöhemmin takaisin kauppaan.

Gunilla Persson on asunut jo vuosia Yhdysvalloissa. Kuva vuodelta 2011.­

Persson on nähty Ruotsin miljonääriäideissä ohjelman neljännestä tuotantokaudesta alkaen. Ennen tosi-tv-tähteyttä Persson työskenteli muun muassa matkanjohtajana ja toimittajana. Yhdysvalloissa Persson on työskennellyt esimerkiksi tuottajana.

Tosi-tv-tähdellä on yksi tytär, Erika, joka on syntynyt vuonna 2002. He asuvat Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?