Taitoluistelun supertähti iski silmänsä suomalaismieheen Tinderissä – kiinteistövälittäjärakas muuttaa olympiamitalistin luo Yhdysvaltoihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Taitoluistelun supertähti iski silmänsä suomalaismieheen Tinderissä – kiinteistövälittäjärakas muuttaa olympiamitalistin luo Yhdysvaltoihin

Adam Rippon voitti äskettäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvalloissa. Hän lähti kisaan ennakkosuosikkina.

24.5.2018 10:18

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut taitoluistelijatähti Adam Rippon, 28, kertoo muuttavansa yhteen suomalaisrakkaansa kanssa. Rippon kertoi People-lehden haastattelussa, että hänen poikaystävänsä Jussi-Pekka Kajaala oli muuttamassa Yhdysvaltoihin.

– Me tulemme asumaan yhdessä, Rippon sanoi julkaisulle Page Sixin mukaan.

– Uskon, että se on jotain, mitä me molemmat todella odotamme. Se tulee olemaan todella hauskaa.

Rippon esitteli suomalaisen kumppaninsa Instagramissa huhtikuussa. Julkaisemassaan kuvassa taitoluistelija poseerasi paidattomana suomalaiskomistuksen vieressä. Mediatietojen mukaan Kajaala työskentelee kiinteistövälittäjänä.

Myös Kajaala oli julkaissut samana päivänä otetun kuvan, jossa pariskunta katseli kukkulalta Los Angelesin kaupunkia.

– Rakkaudella Los Angelesista, Kajaala kirjoitti.

Pariskunta tutustui toisiinsa viime vuoden puolella Tinderissä.

Rippon on ensimmäinen avoimesti homo yhdysvaltalaisurheilija, joka on voittanut mitalin talviolympialaisissa. Rippon voitti Pyeongchangissa joukkuepronssia. Yksilökilpailussa hän sijoittui kymmenenneksi.

Taitoluistelu on lajina Yhdysvalloissa hyvin suosittua, ja Rippon oli lajin suosituimpia nimiä jo ennen olympialaisia. Mitalin jälkeen miehen suosio on ollut vain kasvussa.

Adam Rippon Pyeongchangissa.

Mies lähti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikkina. Vaativassa ja suositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa ammattilaistanssijat saavat parikseen julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Ripponin taitoluistelutaustasta oli tanssikilpailussa ehdotonta etua, mutta finaalissa hänen vapaamuotoinen tanssinumeronsa ei yhdysvaltalaismedian mukaan vakuuttanut tuomaristoa täysin.

Rippon sai kuitenkin yleisön puolelleen ja nappasikin voiton ammattilaistanssiparinsa Jenna Johnsonin kanssa.

– On mahdotonta sanoa, kumpi on ammattilainen ja kumpi ei, tuomaristo kehui läpi kisan Ripponia.

Adam Rippon on Yhdysvalloissa huippusuosittu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?