Huomasitko tätä? Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viralliseen hääpotrettiin valittiin mukaan jotain todella merkityksellistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko tätä? Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viralliseen hääpotrettiin valittiin mukaan jotain todella merkityksellistä

Hääpotrettiin oli valittu mukaan jotain, mikä liittyy kiinteästi prinssi Harryn ja hänen äitinsä Dianan yhteiseen historiaan.

Kuvaan valittu tuoli tuskin oli päätynyt sattumalta potrettiin mukaan.­

23.5.2018 21:34

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä oli vahvasti läsnä sulhasen edesmenneen äidin prinsessa Dianan muisto.

Dianan muisto näkyi muun muassa Pyhän Yrjön kappelissa pidetyn vihkimistilaisuuden kukissa sekä morsiamen sulhaselta saamassa akvamariinisormuksessa, joka on kuulunut prinsessa Dianalle.

Maanantaina julkistettiin viralliset kuninkaalliset hääpotretit. Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että vihreässä sohvamaisessa lepotuolissa, jolla prinssi Harry potretissa istui, on jotakin hyvin tuttua.

Sama lepotuoli esiintyi myös prinssi Harryn virallisissa ristiäiskuvissa 1984. Tuolloin hän lepäsi äitinsä prinsessa Dianan käsivarsilla pitkässä valkoisessa ristiäismekossaan. Asiasta kertoi The Huffington Post.

Kuvaan valittu tuoli tuskin oli päätynyt sattumalta potrettiin mukaan.­

Ristiäiskuvassa prinsessa Dianan vieressä istuu prinssi Harryn isoäiti kuningatar Elisabet II. Etualalla hymyilee prinssi Harryn isoveli prinssi William.

Maanantaina otetussa valokuvassa lepotuolilla istuvat prinssi Harryn lisäksi kukkaistyttö ja sulhaspoika. Tunnelma on vapautunut. Morsian herttuatar Meghan istuu lepotuolin edessä häikäisevän kauniina morsiuspuvussaan.

Molemmat potretit, toinen vuosimallia 1984 ja toinen 2018, on otettu Windsorissa.

Prinssi Harry oli vasta 12-vuotias, kun hänen äitinsä kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa 1997.

Prinsessa Dianan muisto näkyi lauantaisissa häissä muun muassa siten, että Pyhän Yrjön kappelissa veisattiin sama virsi Guide Me, O Thy Great Redeemer kuin prinsessa Dianan hautajaisissa.

Morsiamen vihkisormuksessa oli myös kaksi timanttia, jotka prinssi Harry oli saanut valita prinsessa Dianan kokoelmista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?