Radiojuontaja löi taksikuskin kanssa kiekkovedon karuin seurauksin: joutui tatuoimaan vastustajan logon itseensä – kiemurtelee kivusta videolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Radiojuontaja löi taksikuskin kanssa kiekkovedon karuin seurauksin: joutui tatuoimaan vastustajan logon itseensä – kiemurtelee kivusta videolla

Kim Sainio hävisi vedon oululaiselle taksiyrittäjälle karuin seurauksin.

23.5.2018 14:28

Radiojuontaja Kim Sainio otti viime viikonlopun Tukholman risteilyllä varsin erikoisen tatuoinnin. Radio Rockin Korporaatiota juontava Sainio joutui hävityn vedon seurauksena ottamaan jääkiekkojoukkueen logon nilkkaansa.

  • Katso yllä olevalta videolta, kuinka Kärppien logo rakentuu viiva viivalta koristamaan Sainion nilkkaa.

Tatuoinnit liittyvät oululaiselle taksiyrittäjälle hävittyyn vetoon jääkiekon SM-liigan voittajasta. Kun HIFK hävisi finaalin, Sainio joutui ottamaan Oulun Kärppien logon jalkaansa.

Videolla Sainio tuskailee, kun logoa neulattiin hänen nilkkaansa.

– Ai v***u, lopeta se, mies huutaa.

Tatuointi ei jäänyt pelkkään logoon, vaan sen vierelle ikuistettiin vielä teemaan sopiva nimikirjoitus.

– Halusin sitten vielä terästää sitä Lasse Kukkosen nimikirjoituksella. Se laitettiin siihen kyytipojaksi, mies naureskeli IS:lle.

Sainio paljasti IS:lle aiemmin, ettei ottanut risteilyviikonloppuna vain yhtä, vaan neljä tatuointia. Kookkain niistä sai lukijat melkoisen ihmetyksen valtaan.

Sainio kertoo, kuinka edellisellä Radio Rockin risteilyllä tapasi miehen, jolla oli hänen kasvonsa tatuoituna käsivarteensa. Mies tuli esittelemään tatuointia juontajalle ylpeänä.

– Se, että joku ottaisi naamastani tatuoinnin, oli mun mielestä kauhistuttavaa. Mutta ajattelin, että jos joku menee ottamaan sellaisen tatuoinnin, niin selvä homma – teen jotain yhtä typerää. Otan vaikka sauvasekoittimen naamaan, Sainio taustoittaa.

Kun uuden risteilyn aika tuli, Sainio ryhtyi tuumasta toimeen. Hän varasi muutaman tatuointitaiteilijan risteilylle, jotta voisi toteuttaa lupaamansa suunnitelmat.

–– Otin sen sitten: tatuoinnin sauvasekoittimesta. Maksoin käytännössä velkani takaisin, sillä lupasin tehdä yhtä tyhmän teon kuin kuulijani. Olemme samassa veneessä, mies veistelee.

Sainio otti kuvan myös Mari-vaimonsa sukulaisesta juomassa kahvia: ”Hän ei aina pääse mukaan, kun menemme maalla sijaitsevalle kesäpaikallemme kahvittelemaan”, Sainio selvitti.­

Sekoittimen neulaaminen pohkeeseen kesti viisi tuntia ja se on tatuoitu jalkaan oikeassa koossaan. Tatuoinnin alaosa toimii myös peitetatuointina vanhalle tatuoinnille.

– Mä yritin keksiä jotain mahdollisimman tyhmää. Sauvasekoitin sattui tulemaan ensimmäisenä mieleen, Sainio naurahtaa.

– Ja nyt kun mä katson sitä, niin kyllä, onhan se aika hölmö juttu, hän päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?