Huippusuosittu olympiamitalisti voitti Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun – esitteli suomalaisen rakkaansa hetki sitten Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippusuosittu olympiamitalisti voitti Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun – esitteli suomalaisen rakkaansa hetki sitten Instagramissa

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut Adam Rippon seurustelee suomalaiskomistuksen kanssa.

Yleisö kannusti taitoluistelija Adam Ripponin supersuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittoon. Mitä todennäköisimmin myös miehen suomalaisrakas kannusti häntä alusta loppuun asti.

23.5.2018 4:50

Yhdysvaltain mediassa suureen suosioon noussut taitoluistelija Adam Rippon, 28, voitti maassaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

Voitto selvisi eilen maanantaina. USA Today -lehden mukaan urheilullisen Ripponin uumoiltiin vievän voiton jo kilpailun ensi metreistä alkaen.

Rippon nauttii maassaan suursuosiota. Tämän lisäksi hänellä on myös skandinaavinen miesmaku, sillä Rippon seurustelee suomalaisen miehen kanssa.

Yleisö kannusti taitoluistelija Adam Ripponin supersuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittoon. Mitä todennäköisimmin myös miehen suomalaisrakas kannusti häntä alusta loppuun asti.

Olympiamitalisti julkisti seurustelunsa suomalaisrakkaansa kanssa huhtikuussa Instagram-palvelussa, jossa hänellä on melkein miljoona seuraajaa.

Rippon julkaisi kuvapalveluun otoksen, jossa hän poseeraa paidattomana suomalaiskomistuksen vieressä. Mies on yhdysvaltalaismedian mukaan suomalainen kiinteistövälittäjä.

Rippon vahvisti huhtikuussa People-lehdelle, että Instagram-kuvassa poseeraava komistus on hänen miesystävänsä.

– Tämä on vielä tuoretta, Rippon kommentoi.

Vaativassa ja suositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa ammattilaistanssijat saavat parikseen julkisuudesta tunnettuja henkilöitä, ja he kisaavat Ripponin taitoluistelutaustastaan oli tanssikilpailussa ehdotonta etua, mutta finaalissa hänen vapaamuotoinen tanssinumeronsa ei yhdysvaltalaismedioiden mukaan vakuuttanut tuomaristoa täysin.

Suursuosiota nauttiva Rippon sai kuitenkin yleisön puolelleen ja nappasikin voiton ammattilaistanssiparinsa Jenna Johnsonin kanssa.

– On mahdotonta sanoa, kumpi on ammattilainen ja kumpi ei, tuomaristo kehui läpi kisan Ripponia.

Rippon on ensimmäinen avoimesti homo yhdysvaltalaisurheilija, joka on voittanut mitalin talviolympialaisissa. Rippon voitti Pyeongchangissa joukkuepronssia.

Taitoluistelu on lajina Yhdysvalloissa hyvin suosittua, ja Rippon oli lajin suosituimpia nimiä jo ennen olympialaisia. Mitalin jälkeen miehen suosio on ollut vain kasvussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?