Radiojuontajan risteilyreissu sai kahelin käänteen: nyt miehen kehoa koristaa neljä kookasta tatuointia – ”Kun tehdään, niin tehdään kunnolla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Radiojuontajan risteilyreissu sai kahelin käänteen: nyt miehen kehoa koristaa neljä kookasta tatuointia – ”Kun tehdään, niin tehdään kunnolla”

IS:n tavoittama juontaja kertoo, kuinka päätyi ottamaan neljä tatuointia viikonlopun Ruotsin-risteilyllä.

21.5.2018 7:52

Moni hieraisi silmiään, kun Radio Rockin Instagram-tilillä jaettiin kuva radiojuontaja Kim Sainiosta ja hänen koko pohkeen peittävästä tatuoinnista.

Eniten hämmästystä herätti se, että Radio Rockin risteilyllä otetussa tatuoinnissa komeili reaalikokoinen sauvasekoitin.

IS:n tavoittama, hyväntuulinen Sainio paljastaa nyt, ettei ottanut viikonloppuna vain yhtä, vaan neljä tatuointia.

– Kolmeen niistä on ihan velvoite, miksi otin ne, hän selvittää.

Sainio kertoo, kuinka edellisellä Radio Rockin risteilyllä tapasi miehen, jolla oli hänen kasvonsa tatuoituna käsivarteensa. Mies tuli esittelemään tatuointia juontajalle ylpeänä.

– Se, että joku ottaisi naamastani tatuoinnin, oli mun mielestä kauhistuttavaa. Mutta ajattelin, että jos joku menee ottamaan sellaisen tatuoinnin, niin selvä homma – teen jotain yhtä typerää. Otan vaikka sauvasekoittimen naamaan, Sainio taustoittaa.

Sauvasekoitin on tatuoitu pohkeeseen oikeassa koossaan.­

Kun uuden risteilyn aika tuli, Sainio ryhtyi tuumasta toimeen. Hän varasi muutaman tatuointitaiteilijan risteilylle, jotta voisi toteuttaa lupaamansa suunnitelmat.

– Otin sen sitten: tatuoinnin sauvasekoittimesta. Maksoin käytännössä velkani takaisin, sillä lupasin tehdä yhtä tyhmän teon kuin kuulijani. Olemme samassa veneessä, mies veistelee.

Sekoittimen neulaaminen pohkeeseen kesti viisi tuntia ja se on tatuoitu jalkaan oikeassa koossaan. Tatuoinnin alaosa toimii myös peitetatuointina vanhalle tatuoinnille.

– Mä yritin keksiä jotain mahdollisimman tyhmää. Sauvasekoitin sattui tulemaan ensimmäisenä mieleen, Sainio naurahtaa.

– Ja nyt kun mä katson sitä, niin kyllä, onhan se aika hölmö juttu.

– Hyvä tarina siinä on takana, eikä varmasti ole kenelläkään muulla. Sitä toivoinkin. Olisi hirveää, jos kadulla tulisi heti vastaan joku toinen, jolla on sauvasekoitin pohkeessaan.

Radiojuontaja paljastaa, että vaikka hän toivoi sauvasekoittimen oikeassa koossaan, sen koko tuli silti pienenä shokkina.

– Se on aika iso. Suoraan sanottuna koko yllätti minutkin, hän pohtii.

– Sanoin, että kun nyt tehdään, niin tehdään kunnolla; että haluan aidonkokoisen kuvan piperrysten sijaan. Ja mikä tärkeintä, vaadin, että sen pitää olla Bamix-merkkinen, Sainio täräyttää ja lisää, että hänellä on itsellään kotona samanlainen.

Kaksi muuta tatuointia liittyvät oululaiselle taksiyrittäjälle hävittyyn vetoon jääkiekon SM-liigan voittajasta. HIFK:n hävitessä finaalin, Sainio joutui ottamaan Kärppien logon jalkaansa.

– Halusin sitten vielä terästää sitä Lasse Kukkosen nimikirjoituksella. Se laitettiin siihen kyytipojaksi, mies naureskelee.

Nilkassa komeilee kärppien logo Lasse Kukkosen nimikirjoituksella.­

Entä se neljäs, niin sanotusti vapaasta tahdosta otettu tatuointi?

– Se on vaimoni naispuolisesta sukulaisesta juomassa kahvia, hän selittää hilpeänä.

– Hän ei aina pääse mukaan, kun menemme maalla sijaitsevalle kesäpaikallemme kahvittelemaan. Koska hän ei pääse aina osallistumaan kahvitteluhetkiin, niin hän juo tuossa kuvassa kahvia. Näin hän on aina mukana kahvilla.

Sukulainen ei vielä tiedä, että on päässyt koristamaan juontajan säärtä.

Sainio Mari-vaimonsa kanssa muutama vuosi sitten. Nyt miehen säärtä koristaa vaimon sukulaisen kuva.­

Sainio pitää tatuoinneissaan tärkeimpänä sitä, että niillä on joku tarina.

– Niin se on paljon hauskempaa, hän päättää naureskellen.

Onko sinulla itselläsi erikoinen tatuointi? Lähetä kuva WhatsApp-viestinä numeroon 040-6609019 tai nettilomakkeella täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?