Viihde

Pukumiehet-tähti Sarah Rafferty ja puoliso Santtu Seppälä juhlivat kuninkaallisia häitä – historiallinen päivä veti sanattomaksi: ”Käsittelen tätä”

Julkaistu:

harryn ja meghanin häät
Suomalainen Santtu Seppälä ja hänen näyttelijävaimonsa Sarah Rafferty saivat kutsun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häihin.
Pukumiehet-tähti Sarah Rafferty on julkaissut päivityksen kuninkaallisista häistä. Herttuatar Meghan näytteli Pukumiehissä ennen kuin hän meni kihloihin prinssi Harryn kanssa.
  • Yllä olevalla videolla kuvaa Harryn ja Meghanin häävieraista.
– Vaikea uskoa, että eilen tähän aikaan valmistaudumme menemään kuninkaallisiin häihin. Olen yhä sanaton. Käsittelen tätä vielä. Santulle ja minulle oli kunnia todistaa niin ylevää ja tunteikasta tapahtumaa. Toivotamme onnelliselle parille siunausta sydämiemme pohjasta, Rafferty kirjoitti.
Rafferty on naimisissa suomaistaustaisen sijoitusasiantuntija Aleksanteri Olli-Pekka ”Santtu” Seppälän kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2001. He tapasivat ensimmäisen kerran yhteisten tuttavien kautta New Yorkissa vuonna 1994 ja ovat olleet siitä saakka yhdessä. Parilla on kaksi lasta: Oona ja Iiris.

Seppälä nähtiin Raffertyn avecina häissä. Myös lapset olivat päässeet Lontooseen, mutta häiden aikaan he olivat hoidossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meidän pieni hetkemme ennen noita eeppisiä, unohtumattomia hetkiä, Rafferty kirjoitti toisen, ennen hääseremonian alkamista otetun kuvan yhteydessä.
Rafferty oli häissä pukeutunut tyylikkääseen, tummansiniseen juhlapukuun. Puvun muhkeat hihat toivat pukuun nykyaikaisen tuulahduksen. Etiketin mukaan asun täydensi mekkoon sointuva päähine. Seppälä oli pukeutunut sakettiin.

Raffertystä ja herttuatar Meghanista tuli työn myötä läheiset ystävät. Ennen häitä jopa huhuttiin, että Rafferty saattaisi olla morsiamen kaasona. Sittemmin hovi kuitenkin kertoi, ettei Meghanilla tule olemaan kaasoa.


45-vuotias Rafferty on näytellyt Pukumiehissä Donna Paulsenia vuosina 2011–2018. Hän on lisäksi näytellyt esimerkiksi Kova Laki, Oikeus ja kohtuus ja C.S.I-sarjoissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt