Krista Kosonen ja Antti J. Jokinen naimisiin – kaunis hääkuva julki!

Petteri Ahomaa täräytti Ylen Uutisvuodossa, että Krista Kosonen ja Antti J. Jokinen ovat avioituneet. Myöhemmin Kosonen julkaisi Instagramissa hääkuvan parista.

19.5.2018 22:32

Näyttelijä Krista Kosonen paljastaa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa avioituneensa ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa.

– Kyllä! Tahdon! Kosonen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Otoksessa Kosonen on pukeutunut valkoiseen, korkeakauluksiseen ja hihattomaan juhlapukuun. Pukua koristavat valkoiset kirjailut. Jokinen puolestaan on pukeutunut tummaan pukuun.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Asia kerrottiin lauantai-iltana myös Ylen Uutisvuodossa, kun vakiokapteenina oleva Petteri Ahomaa täräytti uutisen kesken ohjelman.

Yllättävä paljastus tuli, kun paneeliohjelman joukkueet saivat eteensä uuden tehtävän. Ohjelman ylituomarina ja juontajana toimiva Baba Lybeck antoi joukkueille mahdollisuuden pyytää lisävahvistusta tehtävän ratkaisemiseksi. Vaihtoehtoina olivat Antti Jokisen lisäksi elokuvatuottaja Markus Selin, tuottaja Ville Klinga ja Ylen juontaja Arto Nyberg.

– Markus olisi hyvä, Mensan jäsenenä se voisi auttaa. Ville Klinga, mies jota on säilytetty tunnetusti eetterissä, Ahomaa pohti.

Ahomaa kertoi Klingan ja Selinin kuitenkin todennäköisesti osallistuvan tänään Antti Jokisen 50-vuotissyntymäpäiväjuhlille, joten he tuskin voisivat auttaa. Samalla Ahomaa paljasti, että syntymäpäiväjuhlissa oli luvassa yllätys.

– Aivan näillä minuuteilla Antti Jokinen ja Krista Kosonen sanovat avioliiton onnelliseen satamaan.

– Ei muuta kuin Antti ja Krista, onneksi olkoon.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jokisen ja Kososen häitä vietetään Helsingin keskustassa sijaitsevassa juhlasalissa. Paikalla on noin 300 vierasta.

Kosonen ja Jokinen menivät kihloihin vuonna 2014. He saivat esikoistyttärensä lokakuussa 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?