Nyt se selvisi: prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt se selvisi: prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille

Prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille.

Prinssi Harryn isä prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille.­

18.5.2018 12:08

Meghan Markle on pyytänyt Walesin prinssiä Charlesia saattamaan hänet alttarille. Asiasta tiedotettiin Kensingtonin palatsin virallisilla Twitter-sivuilla.

Prinssi Charlesin kerrotaan olevan otettu saamastaan kunniasta.

– Meghan Markle on pyytänyt hänen kuninkaallista korkeuttaan Walesin prinssiä saattamaan hänet alttarille Pyhän Yrjön kappelissa hääpäivänään. Walesin prinssi on otettu voidessaan toivottaa Marklen tällä tavalla tervetulleeksi kuninkaalliseen perheeseen, lausunnossa kerrotaan.

Alunperin Marklen isän oli määrä saattaa Markle alttarille, mutta morsian tiedotti eilen torstaina, että hänen Thomas-isänsä ei pääse osallistumaan kuninkaallisiin häihin heikon terveydentilansa vuoksi.

Nyt prinssi Harryn isä prinssi Charles saa toimittaa kunniavirkaa ja saattaa poikansa tulevan puolison alttarille.

Vaikka alunperin kansainväliset mediat veikkasivat Marklen äidin Doria Raglandin saattavan hänet alttarille, on prinssi Charles tehtävään hieno valinta.

Charles ja herttuatar Camilla ovat olleet todella mielissään Meghanin liittymisestä kuninkaalliseen perheeseen aivan alusta alkaen. Charlesilla ei ole muita virallisia velvollisuuksia häiden aikana, joten kunniakas saattajan virka sopii hänelle mainiosti.

Marklen äiti tapasi miltei heti Lontooseen saavuttuaan kuninkaallisen perheen jäseniä. Brittilehtien mukaan Marklen äiti tapasi itseasiassa Charlesin ja herttuatar Camillan Clarence Housessa, jossa he nauttivat yhdessä teetä.

Myös prinssi Harryn ja Meghanin kerrottiin olleen tapaamisessa mukana.

Ilta-Sanomat seuraa Harryn ja Meghanin häitä hetki hetkeltä lauantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?