Lauri Karhuvaara palaa televisioon! Isännöi uutta kesäistä tanssiohjelmaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Lauri Karhuvaara palaa televisioon! Isännöi uutta kesäistä tanssiohjelmaa

Julkaistu: 18.5.2018 11:37

Yleisön toivomat tv-tanssit alkavat pian, sillä Tanssi Kanssain -tv-tanssit alkavat syksyllä Alfa TV:ssä.

Musiikin ja tanssin värittämässä tunnin mittaisessa Tanssi kanssain -ohjelmajaksossa isäntänä on rakastettu juontaja Lauri Karhuvaara. Karhuvaara on tullut suomalaisyleisölle tutuksi Huomenta Suomen pitkäaikaisena juontajana.

Mies on työssään ollut vuosikymmeniä todellisella näköalapaikalla haastatellessaan lukuisia julkkiksia, ja nyt kesällä Laurin haastatteluun saadaan mittava joukko tähtiesiintyjiä maamme huipulta Tanssi kanssain -ohjelman merkeissä. Lisäksi uutuusohjelmassa nähdään monia muita henkilöhaastatteluja, tanssilavojen ja yhteistyökumppaneiden esittelyitä.

Tanssi kanssain tuo ruutuun myös tähtiesiintyjiä.

– Upeaa, että pitkän odotuksen jälkeen saadaan tanssiohjelmaa televisioon ja sitä kautta myös ihmisille koteihin. Pian voi heittää matot ja tuolit syrjään kotosalla, kun ohjelma alkaa. Luvassa siis mahtavaa tanssi- ja iskelmämusiikin ilottelua, hehkuttaa puolestaan tanssilavojen kestosuosikki, tangokuningatar Heidi Pakarinen.

– Suomalainen lavatanssikulttuuri ajanvietteenä ja aktiiviharrastuksena kestää helposti vertailun monen muun intohimon kanssa, enkä keksi parempaa maailmaa, jossa kulttuuri, seuraelämä, kevyt kuntoilu ja perinteet tyylikkäämmin kohtaisivat, kuvailee tanssiohjelmaa Kyösti Mäkimattila.

AlfaTV kuvaa ja esittää 16-osaisen Tanssi kanssain -ohjelman, jonka ensimmäinen jakso nähdään AlfaTV:ssä keskiviikkona 22. elokuuta 2018. Lisäksi ohjelma tulossa katsottavaksi suoratoistopalveluun, ja sen voi katsoa osoitteesta www.permanto.fi

Karhuvaaraa on pitkään kaivattu takaisin televisioon. Karhuvaara tähditti ISTV:n aamuextraa keskiviikkona 7.3. Lauri Karhuvaara luki muistelujen ohessa uutisraportteja puolen tunnin välein. Se sujui uransa radiossa aloittaneelta konkarilta kuin leikki.

  • Katso videolta Karhuvaaran esiintyminen ISTV:ssä!

Suomalaisille tv-katsojille Karhuvaara tuli tutuksi Huomenta Suomen pitkäaikaisena juontajana. Hän vietti Huomenta Suomessa 27 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?