Kalle Palanderin Riina-vaimon hurja muodonmuutos – perusti oman firman Espanjaan

Riina-Maija Palander perusti oman firman Espanjaan ja vaihtoi tyyliään blondista tummaveriköksi.

Räiskyvänä persoonana tunnettu Riina Palander muutti tyylinsä blondista tummaveriköksi.

18.5.2018 5:39

Riina Palander tunnetaan avoimena ja suorasukaisena persoonana, joka herättää ihastusta ja myös ihmetystä epäsuomalaisella räiskyvyydellään. Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo ei moisesta piittaa, vaan elää jokaisen päivän täysillä. Parikymppisenä sairastettu syöpä opetti, että elämää ei kannata tuhlata turhaan aikailuun.

– Janoan elämää ja kokemuksia, ja niin elämä on mennytkin, koska minulle on annettu isolla kädellä. Käyn kovilla kierroksilla ja haluan kokea paljon. Elämäni on ollut rikasta. Siihen ovat kuuluneet myös syöpä, uupumus, masennus ja lapsen sairaus, mutta kaikesta on selvitty, Riina Palander sanoo.

Viime vuonna neljäkymppiä täyttänyt kaunotar on totuttu näkemään julkisuudessa vaaleana, mutta nyt tyyli on muuttunut. Riinasta on kuoriutunut sähäkkä tummaverikkö.

– Annoin kampaajalle vapaat kädet. Hän näki minut tällaisena. Olen todella tyytyväinen ja saan hiuksista paljon kohteliaisuuksia. Se on mukavaa, mutta periaatteessa en piittaa, miltä hiukset näyttävät. En pönkitä itsetuntoani ulkonäölläni.

Ulkoista olemuksen lisäksi muutos on tapahtunut myös työkuvioissa, sillä Riina on perustanut oman toiminimen. Hän välittää asuntoja perheen nykyisessä asuinpaikassa Espanjan Aurinkorannikolla.

Lue Riina Palanderin koko haastattelu perjantain Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?