Viihde

Hääpari ikuistettiin romanttisiin kuviin auringonlaskussa – yhtäkkiä vieraat purskahtivat nauruun: ”kukkaistyttö” jätti haisevan yllätyksen

Julkaistu:

hääkuva
Kultainennoutaja Hazel pilasi omistajiensa romanttisen häätanssin huvittavalla tavalla.
Yhdysvaltalaiset Demi ja Luke Bishop menivät viime viikonloppuna naimisiin Floridan Treasure Islandilla.

Pariskunta vihittiin upealla rannalla ja mukana häähumussa oli myös pariskunnan kultainennoutaja Hazel. 3-vuotias koira toimi morsiamen kukkaistyttönä ja hänet oli puettu valkoiseen tutuun.

– Kutsuin Hazelia huvin vuoksi kukkaistytöksi, koska halusin hänet jollain tavalla osaksi häitämme, Demi kertoo Metro-lehdelle.

– Olemme molemmat eläinrakkaita ja koska Hazel on palveluskoira, joka antaa minulle emotionaalista tukea, niin hän sai tulla mukaan rannalle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vihkiseremonian jälkeen Demi ja Luke menivät tanssimaan häätanssiaan veden ääreen auringon laskiessa. Paikalla olivat kaikki parin ystävät ja sukulaiset todistamassa vastanaineidein romanttista ensitanssia.


Kesken tanssin myös Hazel saapui paikalle.


– Yhtäkkiä kaikki alkoivat nauraa, mutta kukaan ei sanonut mitään – arvasin, että se liittyi jotenkin Hazeliin, Demi kertoo.

Ja niinhän se liittyi. Hazel pyöri hetken parin ympärillä ja lopulta koira meni ulostamaan rantaveteen hääparin taustalle.


– Onneksi minulla oli kakkapusseja mukana, Demi nauraa.

– Siitä tuli todella hauska kuva ja se tekee minut todella onnelliseksi.

Hazel katsoo kuvissa tarpeitaan tehdessään kateellisena Lukea. Tuore vaimo kertoo, että Hazel oli alun perin hänen koiransa ja on ollut alusta asti kateellinen Lukelle.

– Kun aloimme seurustella, niin hän ei ollut tottunut miehiin ympärilläni ja hän katsoi aina ilkeästi Lukea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt