Viihde

Suomalainen Santtu Seppälä pääsee mukaan kuninkaallisiin häihin – vaimo on Hollywood-tähti ja kuuluu Meghanin lähipiiriin

Julkaistu:

harryn ja meghanin häät
Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä nähdään myös yksi suomalaistaustainen vieras.
Lauantaina vietettävien prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häiden vieraat ovat alkaneet hiljalleen saapua Lontooseen. Paikalle ovat matkanneet alkuviikon aikana esimerkiksi morsiamen kollegoita ja äiti, joogaohjaaja Doria Ragland. Meghanin isää sen sijaan ei tulla häissä näkemään.

Pian kuninkaallisten joukkoon astuva Meghan näytteli Pukumiehet-sarjassa seitsemän vuoden ajan, vuosina 2011–2018. Tähti kirjoitettiin ulos sarjasta, kun tämän suhde prinssi Harryn kanssa vakavoitui ja pari kihlautui. Jatkossa Meghan tuskin jatkaa näyttelemisen parissa.

Meghanin kollegoiden Pukumiehet-sarjasta odotetaan saapuvan lauantain suureen juhlaan. Daily Mailin mukaan Meghanin työtoveri, Pukumiehet-tähti Sarah Raffery on saapunut Lontooseen. Meghanin ja Sarahin kerrotaan olevan erittäin läheisiä ja The Sunin mukaan huhuttiin, että Sarah toimisi häissä kaasona. Lehden mukaan hovi kuitenkin kertoi, ettei Meghanilla tule olemaan kaasoa.

45-vuotias Rafferty on näytellyt Pukumiehissä Donna Paulsenia vuosina 2011–2018. Hän on lisäksi näytellyt esimerkiksi Kova Laki, Oikeus ja kohtuus ja C.S.I-sarjoissa.


Raffery ikuistettiin torstaina paparazzikuviin tutkimassa kaupungin nähtävyyksiä yhdessä suomalaistaustaisen miehensä Aleksanteri Olli-Pekka ”Santtu” Seppälän kanssa. Parin mukana olivat myös heidän kaksi tytärtään, suomalaiset nimet saaneet Oona ja Iris. Daily Mailin mukaan perhe kierteli Lontoossa autolla ja poseerasi iloisesti Buckinghamin palatsin edustalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Rafferty ja sijoitusasiantuntijana Yhdysvalloissa työskentelevä Seppälä menivät Times-lehden mukaan naimisiin näyttelijän kotiseudulla Connecticutissa, Yhdysvalloissa vuonna 2001.

Bloombergin mukaan Seppälä on erikoistunut terveydenhuoltoalan sijoituksiin ja hänen sijoitusyrityksensä pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa.
Suomalaistaustainen Seppälä on viettänyt suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. Hän on opiskellut arvostetussa Yalen yliopistossa samoin kuin Rafferty. Näyttelijä kertoi aiemmin BC-lehdelle, että hän ja Seppälä tapasivat yhteisten tuttavien kautta New Yorkissa vuonna 1994 ja ovat olleet yhdessä siitä saakka.

– Sanoisin, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä, näyttelijä kertoi lehdelle.

Raffertyn mukaan hänen ja Seppälän suhteen salaisuus on luottamus ja se, että pari tukee toisiaan, kävi mitä tahansa. Pariskunta patikoi yhdessä Kalifornian upeissa maisemissa ja viettää paljon aikaa tyttäriensä kanssa.


Rafferty kertoi BC:lle, että Seppälä on äärimmäisen hyvä isä parin Oona ja Iris -tyttärille. Hän myös kiitteli sitä, että Seppälän työ sijoitusten parissa mahdollistaa joustavan arjen.

– Oonan koulun henkilökunta Torontossa luuli, että Santtu on koti-isä. Kun olemme Los Angelesissa hän työskentelee toimistolla ja on poissa aamupäivän. Hän on koti-isä Torontossa ja minä olen kotiäiti Los Angelesissa, Rafferty selitti perheen arkea.

Pukumiehet-sarjaa kuvattiin vuosien ajan Torontossa, Kanadassa, jossa myös Meghan Markle asui ennen muuttoaan Lontooseen.

Rafferty on kertonut, että Seppälän suomalaisuus näkyy perheen arjessa. Näyttelijä kertoi Hello Magazinen haastattelussa, että erityisesti suomalaiset herkut ovat lähellä perheen sydäntä.

– Mieheni on Suomesta ja hänen äitinsä rakastaa leipoa suomalaisia herkkuja. Joka vuosi tyttäreni nauttivat isoäitinsä kanssa joulupiparien teosta, Lucia-pullista ja herkullisimmista piparkakkutaloista, joita olen koskaan nähnyt, Rafferty kertoi.


Me Naiset -lehti kertoi vuonna 2014, että Rafferty on kertonut haastatteluissa lomailleensa Suomessa ja kokeilleensa perinteisiä suomalaisia aktiviteetteja. Yhdysvaltalaistähti on murtomaahiihtänyt ja uinut avannossa. Hän on myös kertonut järjestäneensä Seppälälle syntymäpäivät, jossa laulettiin Maamme-laulua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt