Viihde

Näin pitkälle Bachelorette-Jenny, 34, on valmis menemään rakkauden tähden – ei paheksu intohimoistakaan menoa: ”Kyllä sitä pitää kokeilla”

Julkaistu:

bachelorette suomi
Suomen ensimmäinen Bachelorette kertoo, että hänen aikaisemmista suhteista on aina puuttunut jotain. Yksi ehdoton haave hänellä on: hän haluaa perustaa perheen.
34-vuotias Jenny Helenius on jännittävän paikan edessä. Hän etsii pian rakkautta televisiossa Suomen ensimmäisenä Bachelorettena.

Aivan ensikertalainen Jenny ei ole, sillä hän on itse kisannut Bachelorin ensimmäisellä kaudella, jossa hän kilpaili silloisen unelmien poikamiehen Juha Rouvisen rakkaudesta. Alkuvuodesta Jenny nähtiin Yhdysvalloissa supersuositussa Bachelor Winter Games -ohjelmassa.

Ilta-Sanomille Jenny kertoo jännittävänsä tulevaa kautta juuri siksi, että hän on nähnyt läheltä, mitä kilpailu vaatii.

– Jännittää tosi paljon. En tiedä mille on sanonut kyllä, ja toisaalta jännittää juuri sen takia, kun tiedän sen toisen puolen tästä pelistä, Jenny kuvailee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Draamaa ja juonenkäänteitä ohjelmissa on aina riittänyt. Jenny kertookin hersyvästi nauraen, että hän ottaisi mielellään mukaan jonkun luottoystävänsä pitämään Bachelorettea ajan tasalla miesten ajatuksista.

– Eka ajatukseni oli, että haluaisin, että joku miespuolisista kavereistani hakisi mukaan ja voisi toimia minun myyränä ja kertoa, jos joku miehistä ei olekaan täysillä mukana, Jenny sanoo.

– Olen aina sanonut, että olen mielestäni hyvä itsetuntija. Tuo on kuitenkin niin erilainen tilanne, niin en tiedä pystynkö siihen, Jenny kertoo.


Miten toimistopäällikkönä työskentelevä vaalea kaunotar on vielä sinkkuna? Jenny kertoo painivansa saman ongelman kanssa, kuin moni muukin.

– Aikaisemmista suhteistani on aina puuttunut jotain. Ei ole kolahtanut niin kuin pitäisi. Nykyään olen myös todella tietoinen siitä mitä haluan ja mitä en halua, Jenny toteaa.

Yksi asia on Jennylle tulevalla kaudella kynnyskysymys.

– Miehen täytyy haluta perhe. Se on minulla edelleen haaveissa, vaikka tiedostan, että olen 34-vuotias. Olen aina kysynyt sitä aikaisessa vaiheessa miehiltä, koska se on asia, josta ei minun mielestäni tehdä kompromisseja suuntaan eikä toiseen, Jenny kertoo.

Varsinaisesta suurperheestä Jenny ei haaveile, mutta aika näyttää, kuinka monta pienokaista Jennyn elämää jatkossa rikastuttaa.

– Haluaisin ainakin yhden lapsen. Minulle on täysin okei, jos miehellä on ennestään lapsia. Olen ennenkin ollut tällaisissa suhteissa, Jenny sanoo.


Totaalinen turn off kaunottarelle on miehen itserakkaus. Tulevien sulhasehdokkaiden ei siis kannata yrittää hurmata Jennyä elvistellen ja itseriittoisesti. Aikaisemmat suhteet ovat opettaneet, mitä Jenny mieheltä haluaa.

– En kestä sitä, jos mies vaikka peilaa koko ajan itseään tai pullistelee jatkuvasti, Jenny huokaa.

– Olen valitettavasti paria sellaistakin tapaillut. Kaikenmoisia on ollut tässä, Jenny toteaa aikaisemmista suhteistaan.

Julkisuus ei ole vieras asia Jennylle. Kun hän kaksi vuotta sitten tavoitteli unelmien poikamiehen rakkautta, tunnistettiin hänet kadulla jatkuvasti.

– Ihmiset tuli hirveästi juttelemaan. Onneksi, kun ihmiset lähestyy itseään aitoina omina itsenään, niin se on ihanaa ja positiivista. Kukaan ei ole koskaan tullut kertomaa mitään hirveää mulle päin naamaa, Jenny sanoo.


Internetin keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa velloneet kommentit sen sijaan ovat olleet vaikeampi pala niellä.

– Keskustelupalstoilla on negatiivista hirveästi. Se on tosi vaikea olla lukematta niitä. Siellä saattaa lukea, että miten toi on tuolla lantiolla tai noilla hampailla mennyt tuonne, Jenny kuvailee.

– Silloin, kun meidän kausi tuli telkkarista, olin iltaisin vauva.fi -palstalla ja itkien selasin sitä. Ajattelin jättää sen tällä kertaa väliin, Jenny vakuuttaa.

Tällä hetkellä televisiokatsojat odottavat jännittyneinä, kenet Bachelor-Joni valitsee kumppanikseen. Jonin käytös on herättänyt katsojissa myös hämmästystä, sillä Joni on avoimesti pussaillut naisia treffeillä alusta alkaen. Viime jaksossa Janeten yön yli kestäneet treffit kuumensivat muiden naisten tunteita.


Aikooko Suomen ensimmäinen Bachelorette myös pistää kaiken peliin? Se on hyvin mahdollista, sillä Jenny kertoo elävänsä tunteella eikä järjellä.

– Joni on ehkä turhankin intohimoisesti imutellut treffeillä, mutta toisaalta se on luontaista, kun kemiaa löytyy. Ja kyllä sitä pitääkin kokeilla, Jenny nauraa.

– Saa antaa ja pitää antaa mennä. Suutelu on aika iso osa henkilökohtaista kemiaa. Joko sitä on tai ei, Jenny kuvailee.


Uusi kausi saa kiitosta Jennyltä muutenkin.

– Olen tykännyt nykyisestä kaudesta paljon, koska naiset on tällä kaudella hirveän aikuisia, enemmän valmiita oikeaan suhteeseen kuin edellisillä kausilla, Jenny sanoo.

Myös Jenny itse kokee olevansa nyt henkisesti valmiimpi kuin muutama vuosi sitten. Unelma perheestä ja omasta rakkaasta ovat Jennylle kantava voima.

– Katsojat tulevat näkemään aitoja tunteita. Kyllä mä uskon, että löydän rakkauden, hän hymyilee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt