Viihde

Tässä on Suomen ensimmäinen Bachelorette! 34-vuotias Jenny etsii tv:ssä miestä tositarkoituksella

Julkaistu:

Katsojien hartaasti toivoma Suomen ensimmäinen Bachelorette nähdään Livillä ensi syksynä. Haku Jennyn mielitietyksi on nyt auki.
Bachelorette Suomen päähenkilö on 34-vuotias helsinkiläinen Jenny Helenius.

Livillä on nähty jo kolme romanttista Bachelor Suomi -kautta, joissa komea Bachelor on etsinyt unelmiensa naista. Ohjelman fanit ovat hartaasti toivoneet Bachelorin rinnalle myös Bachelorettea, ja nyt fanien toiveisiin on nyt vastattu!
  • Katso videolta Jennyn tunnelmia ennen kisaa!
Suomen ensimmäinen Bachelorette nähdään Livillä syksyllä, ja sen päähenkilö on helsinkiläinen 34-vuotias, toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny.


Jenny muistetaan Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Jenny kilpaili silloisen Bachelorin Juha Rouvisen rakkaudesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikkei Jenny lopulta voittanutkaan Juhan sydäntä omakseen, valloitti tämä vaalea kaunotar katsojien sydämet nousemalla koko kauden kirkkaimmaksi tähdeksi ja fanien suosikiksi.

Jenny kaipaa rinnalleen huumorintajuista ja miehekästä miestä.

– Tykkään sosiaalisista, hauskoista ja itsevarmoista miehistä, jotka pystyvät nauramaan myös itselleen. Ihannemieheni olisi pitkä, komea, urheilullinen ja sellainen nallekarhu, joka pystyy tarvittaessa vaikka kantamaan minut. Ehdottoman tärkeää minulle on se, että mies haluaa perustaa perheen.


Epämiellyttävimmiksi ominaisuuksiksi Jenny mainitsee itserakkauden ja liiallisen ulkonäkökeskeisyyden.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En pidä sellaisista patsastelijoista, jotka menevät rinta rottingilla ja peilailevat itseään joka ikisestä heijastavasta pinnasta, Jenny toteaa.

Alkuvuodesta Jenny nähtiin Yhdysvalloissa supersuositjenny ussa Bachelor Winter Games -ohjelmassa, jossa 26 eri maiden Bachelor-ohjelmista tuttua kilpailijaa ottivat toisistaan mittaa talviurheilulajeissa ja etsivät samalla rakkautta. Bachelor Winter Games nähdään Ruudussa 1.6. alkaen. Jenny tippui toisessa ruususeremoniassa kilpailusta, mutta etsii nyt rakkautta omassa ohjelmassaan.

Teknologia-alalla toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny on iloinen, energinen ja säkenöivä persoona, joka rakastaa matkustamista, sisustamista ja kulttuuria. Vapaa-ajallaan Jenny urheilee, näkee ystäviään, kokkaa ja ulkoilee koiransa kanssa. Jenny on rento, lempeä ja sanavalmis ilopilleri, joka valaisee koko huoneen kauniilla hymyllään.


Jennyllä on takanaan muutamia pidempiä suhteita ja hänellä on kokemusta myös avoliitosta. Sinkkuna viime vuodet viihtynyt Jenny etsii nyt tosissaan Sitä Oikeaa, joka veisi häneltä jalat alta.

– Mulla on sydän täynnä rakkautta. Odotan vain, että tapaan sen oikean, jolle osoittaa sen! Jenny kertoo.

Bachelorette Suomen kuvaukset alkavat kesällä. Haku Jennyn mielitietyksi on nyt auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt