Viihde

Aamu-tv:n katsojat kauhistuivat: malli keimaili prinssi Harry -uimapuvussa – prinssin punainen parta osui juuri kriittiseen paikkaan

Julkaistu:

uikkarimuotia
Aamu-tv:n juontajat ja kotisohvillaan ohjelmaa seuranneet katsojat hieraisivat silmiään, kun lähetykseen marssi prinssi Harry -uimapukuun pukeutunut malli.
Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä juhlitaan lauantaina Widsorin linnan kappelissa näyttävin menoin. Häiden kunniaksi myyntiin on tuotu toinen toistaan erikoisempia esineitä, joita häistä hullaantuneet kuninkaallisfanit voivat ostaa muistoksi prinssihäistä.

Brittien This Morning -aamushow’ssa tv-katsojille esiteltiin vaatekappale, jolla voi halutessaan virittäytyä häätunnelmaan.

Juontajat Holly Willoughby ja Philip Schofield keskustelivat ohjelmassa tv-tähti Alice Beerin kanssa Harryn ja Meghanin häistä ja siitä, kuinka ne ovat osoittautuneet todelliseksi kultakaivokseksi kuninkaallisia muistoesineitä tarjoaville tahoille.

Studioon marssitettiin kaksi mallia, joilla oli yllään häiden kunniaksi valmistetut uimapuvut, joiden näkeminen sai juontajat haukkomaan henkeään.
Juontajat ulvoivat naurusta kun mallit astelivat suoraan lähetykseen prinssi Harryn ja Meghan Marklen naamoilla varustetuissa uimapuvuissa. Myös malleilla oli vaikeuksia olla nauramatta hilpeitä asuja esitellessään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Harry-uimapuku on kaikin tavoin väärin, juontaja Philip Schofield haukkoi henkeään ja osoitti uimapukua.
Erityistä hilpeyttä juontajissa herättikin uimapuvun asettelu: prinssi punainen parta osui uimapuvussa juuri haarojen kohdalle.


Hupaisat uima-asut herättivät paljon keskustelua myös Twitterin puolella, jossa tv-katsojat kirjoittivat nauraneen näylle vedet silmissä.

– Voisiko joku kertoa mistä saisin tuon Harry-uimapuvun?

– Harry-uikkari on aivan mielipuolinen.

– Katsokaa missä prinssin suu on! Kuka tuon ostaisi, tai varsinkaan pukeutuisi tuollaiseen? tv-katsojat kauhistelivat.


– Aion katsoa häät tv:stä, naukkailla vähän gin tonicia, mutta en hitto vie aio pukeutua uimapukuun, jossa Harryn parta on kiusallisessa paikassa.


Harry ja Meghan -kondomit käyvä kaupaksi

Kuten Ilta-Sanomat on aikaisemmin kertonut, niin Lontoossa on myynnissä parhaillaan hyvin kirjava valikoima erilaista häätavaraa. Posliinilautasten lomassa myynnissä on muun muassa kruunun jalokiviksi nimettyjä ”perinnekondomeja.

Neliönmuotoisen sinisen kondomipaketin kannessa hymyilee tuleva aviopari, ja seloste kertoo sisältä löytyvän neljä ”prinssille sopivaa” kondomia.

– Me myimme tänään näitä kaksi pakettia, molemmat nuorille pojille, noin 20–25-vuotiaille. Tämä on uusi tuote, saimme sen myyntiin vasta eilen. Odotamme, että nämä käyvät hyvin kaupaksi, Buckinghamin palatsin lähistöllä tuliaiskauppaa pyörittävä Amber on kertonut Ilta-Sanomille.


Pakkauksen kannen avautuessa esiin eivät pongahda ainoastaan pahvista muotoillut Harry ja Meghan, vaan intiimin isänmaallisen tunnelman takaamiseksi ilmoille singahtaa lisäksi ”eksklusiivinen sovitus” Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltain kansallislauluista.

Tuotteella on kovat lupaukset. ”Your prince will come”, eli prinssisi tulee, lupailee kondomipakkauksen sisällä oleva teksti.

Ota kantaa

Lähtisitkö rannalle prinssi Harry -uikkareissa?

Kyllä, ehdottomasti! 34% En ikinä 60% Voisin harkita 7%
Ääniä yhteensä 3149

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt