Viihde

Jenni Vartiainen avautuu Anna-lehdessä: kärsi mystisistä terveysongelmista – home oli viedä laulajan äänen

Julkaistu:

Jenni Vartiainen kertoo Anna-lehden haastattelussa homeen turvottaneen hänen äänihuulensa.
Yksityiselämästään vaitonaisena pysytellyt laulaja Jenni Vartiainen on kääntänyt uuden sivun elämässään ja puhuu nyt ensi kertaa julkisesti asioista, joista hän on ennen vaiennut tiukasti.

Ahkerasti keikkaileva ja lahjakas artisti nähdään tänäkin kesänä useissa kesätapahtumissa esiintymässä. Aina laulaminen ei ole kuitenkaan sujunut Vartiaiseltakaan kuin vettä vain.


Vartiainen raottaa nimittäin elämänsä kipupisteitä tuoreessa Anna-lehden haastattelussa.

Yksi vaikeimmista hetkistä oli, kun Vartiainen joutui loppusyksystä 2015 lomalle levy-yhtiön kehotuksesta. Vartiainen kertoo olleensa näihin aikoihin aivan lopussa, joten loma tuli laulajalle todella tarpeeseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pakkoloma venähti kuitenkin aiottua pidemmäksi, sillä samaan aikaan ääni alkoi reistailla.

– Äänihuulet olivat turvoksissa eikä tiedetty, mistä se johtuu. Syyksi paljastui altistuminen homeelle, Vartiainen kertoi Anna-lehdessä.

Vartiainen myöntää haastattelussa, että oli kova paikka hyväksyä, ettei äänihuulia paranneta taistelemalla.

– Lopulta minun oli hyväksyttävä, etten voi hoputtaa enkä kiirehtiä tervehtymistäni. Minun on huolehdittava omasta hyvinvoinnistani voidakseni jatkaa rakastamallani uralla, Vartiainen sanoo.

Lopulta lepo oli avain parantumiseen. Samalla hyvinvointi lisääntyi kertaheitolla.

– Joutilaisuudesta, jonka olin kuvitellut hyödyttämäksi, olikin minulle hyötyä eniten, Vartiainen myöntää Anna-lehdessä.


Ensimmäisen kerran Vartiainen osallistui Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2014, eli samaan aikaan, kun kävi läpi vaikeaa elämänvaihettaan.

Vartiainen raotti tuntemuksiaan ohjelmaan osallistumisesta Vain elämää Allstars -kaudella. Vartiainen kertoi tällöin, että kolme vuotta sitten pöydän päässä istuessaan hän oli vaikeassa elämäntilanteessa.

– Oli vielä sellainen elämäntilanne, että tulee tänne täysin hajalla olevana tyyppinä. Juuri päättänyt pitkän ihmissuhteen ja käy aika rajua prosessia siinä läpi, Vartiainen kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt