Viihde

Me Naiset: Jenni Pääskysaari teki irtioton – ”Ilmoitin perheelle, että lähden, enkä tiedä milloin palaan”

Julkaistu: , Päivitetty:

juontaja
Jenni Pääskysaari kertoo Me Naisten haastattelussa lopettaneensa toisten passaamisen ja ottaneen aikaa itselleen.
Juontaja Jenni Pääskysaari kuvailee Me Naiset -lehden haastattelussa identiteettinsä muuttuneen merkittävästi arkisessa tilanteessa tapahtuneen oivalluksen seurauksena. Pääskysaari kertoo lehdelle eläneensä pitkään siten, ettei hän ottanut aikaa itselleen.

– Tuntui ylevältä ja pyyteettömältä olla aina muiden saatavilla ja passaamassa kaikkia loputtomiin. Kuvittelin pystyväni ratkaisemaan kaikkien ongelmat, Pääskysaari kuvailee Me Naisille.

Oma ajatusmaailma mullistui kuitenkin täysin arkisessa tilanteessa kotona, kun Pääskysaari havahtui siihen, että hänen on saatava olla yksin.

– Tajusin, että minun on päästävä hetkeksi yksin tai pälli hajoaa. Ilmoitin perheelle, että lähden tuosta ovesta, en tiedä, minne menen tai milloin palaan, mutta tulen takaisin. Se oli hetki, kun ymmärsin sittenkin tarvitsevani omaa tilaa. Pyyteetön passaaja ei ollutkaan todellinen minä, hän sanoo.


Pääskysaari korostaa Me Naisten haastattelussa, että ihmisten pitäisi muistaa ihmissuhteissa huolehtia myös itsestään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se voi kuulostaa itsekkäältä, mutta on realistista. Milloin vain voi tapahtua mitä vain, ja jos yksin jäädessä ei ole käryä, kuka olen tai mihin pystyn, siitä lähtee liikkeelle pakkasen puolelta, hän sanoo.

Pääskysaari on nähty juontajana useissa tv-sarjoissa. Lisäksi hän toimii tuottajana ja käsikirjoittajana tv-sarjoissa. Pääskysaari on käsikirjoittanut esimerkiksi tähdittämässään Pitääkö olla huolissaan -sarjaa sekä huippusuosittua Possea.

Hän on luonut uraa myös kirjailijana ja julkaissut hyvin menestyneet Tyttö, sinä olet... ja Poika, sinä olet... -kirjat vuosina 2015 ja 2016. Uusin teos Sinä olet... ilmestyi juuri.Pääskysaarella ja hänen puolisollaan Henkka Hyppösellä on kolme tytärtä. Pariskunta ei ole juurikaan kertonut perheasioistaan julkisuudessa. Pääskysaari on kertonut Ilta-Sanomille, etteivät hän tai hänen puolisonsa katso tv:stä ohjelmia, joissa jompikumpi esiintyy.

– Meillä on Henkan kanssa mahtava sopimus, ettemme neuvo tai kommentoi toisemme töitä, jos ei erikseen kysytä. Toivon, että neuvomattomuus johtuu siitä, ettei minulle tarvitse antaa ohjeita, mutta ehkä hän ymmärtää olla hiljaa, Pääskysaari on kuvaillut Ilta-Sanomille.


Edit klo 13:40: Jutun otsikkoa muokattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt