Viihde

Apu: Levy-yhtiö kielsi Arttu Wiskaria laihduttamasta liikaa

Julkaistu:

ulkonäkö
Älä laihduta liikaa, levy-yhtiössä neuvottiin Arttu Wiskarin uran alussa, Apu-lehti kertoo.
Arttu Wiskari tunnetaan kansanomaisena kaverina ja hauskana veikkona. Imago ymmärrettiin uran alussa myös levy-yhtiössä, kun Wiskari suunnitteli laihduttamista. Levy-yhtiö Warnerin pomo Asko Kallonen toppuutteli Wiskarin suunnitelmia.

– Joskus kerroin palaverissa, että taidan treenata liiat kilot pois, Arttu Wiskari kertoo torstaina ilmestyneessä Apu-lehdessä.

– Asko Kallonen (Warner Music Finlandin General Manager) sanoi mulle, että okei, mutta älä laihduta liikaa, Arttu Wiskari jatkaa.

Wiskarille kerrottiin, että pulleus on osa Arttu Wiskaria. Monet suomalaiset ovat vartaloltaan vähän tukevia. Ehkä siksi Wiskariin on helppo samastua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Apu-lehdessä Arttu Wiskari arvelee, että ihmisille tuo lohtua se, että tällainen isokokoisempikin kaveri voi tehdä sitä, mistä on unelmoinut.


Ilta-Sanomat kertoi 14.5. että menestys on tuonut Wiskarille mukanaan myös ikäviä asioita. Laulaja on joutunut uransa aikana kohtaamaan negatiivista palautetta ja jopa suoraa haukkumista.

– Palaute on aina ollut sellaista, että h**vetti mitä p**kaa. Se on ihan okei. Musiikkia saa kritisoida, mutta eihän jengi tunne mua ihmisenä, Arttu Wiskari kertoo Vain elämää -ohjelmassa. Jakso nähdään Nelosella tämän viikon torstaina.


Wiskari kertoo Vain elämää -ohjelmassa, että jos joku putkimies ei miellytä mua ulkonäöltä, niin en mä mene sille aukomaan päätä työpaikalle, että v**u sä olet ruma jätkä tai tyhmä.

– On hankalaa ottaa sellaista kritiikkiä vastaan, kun sillä ei ole mitään tekemistä mun musiikin kanssa, Wiskari sanoo Vain elämää -sarjassa.


Viime marraskuussa Arttu Wiskari kertoi Ilta-Sanomille laittaneensa kolme kuukautta aiemmin korkin kiinni. Hän oli laihtunut yli kymmenen kiloa ja olo oli muutenkin paljon parempi.

Suosikkilaulajan elämäntaparemontti sai rajun käynnistyksen, kun juomisen lopettaminen aiheutti sellaisen energialatauksen, että hän menetti muutamaksi viikoksi kykynsä nukkua.

– En pystynyt pariin, kolmeen viikkoon nukkumaan. Olin niin pirteä ja energiaa suorastaan velloi. Olen ollut aina hyvä nukkuja, nukahtanut muutamassa minuutissa ja nukkunut todella sikeästi heräämättä mihinkään, Arttu Wiskari kertoi Ilta-Sanomissa tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt