Vappu Pimiä täytti 40 vuotta – teki itselleen tiukan lupauksen ennen syntymäpäiviään: video hämmästyttävästä lopputuloksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä täytti 40 vuotta – teki itselleen tiukan lupauksen ennen syntymäpäiviään: video hämmästyttävästä lopputuloksesta

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa synttärivideon, josta paljastuu, pääsikö hän erikoiseen tavoitteeseensa.

Vappu Pimiä ei luovuta helposti, siitä todisteena on 40-vuotiaan naisen julkaisema synttärivideo.

17.5.2018 8:24

Kaikkien tuntema radiotoimittaja ja tv-juontaja Vappu Pimiä täytti eilen vuosia. Ikää tuli mittariin 40 vuotta.

– Täytin 40 ja olen siitä ihan hiton ylpeä! Sanotaan, että 40 on uusi 20, ei ole! Mä en ikimaailmassa haluaisi olla enää 20! Näin kahden tunnin kokemuksella, tää nelikymppisen elämä on tosi jees, Pimiä hehkuttaa Instagramissa.

Ahkerasti treenaava ja kunnostaan huolehtiva Pimiä julkaisikin syntymäpäiviensä kunniaksi Instagramissa hauskan videon suoraan kuntosalin hikisistä tunnelmista.

Pimiä kertoo videon yhteydessä, että hän riemuitsee valtavasti ikääntymisestään, ja asettikin siksi itselleen jo ennen joulua tärkeän tavoitteen.

– Sain päähäni joulukuussa, että minun pitää vetää elämäni ensimmäinen leuka ennen kuin täytän 40, Pimiä kertoo.

Pimiä kertoo joutuneensa kolmen viikon sairaslomalle juuri ennen syntymäpäiviään. Lepääminen oli vaikeaa erittäin aktiiviselle Pimiälle. Treenitauosta huolimatta hän kertoo päättäneensä yrittää vetää edes yhden leuan synttäriensä kunniaksi.

– Eilen menin treenaamaan ja päätettiin kuitenkin kokeilla. Kaksi ekaa yritystä oli täysin onnettomia räpellyksiä. Sitten päätin, nyt muuten vedän sen yhden leuan, maksoi mitä maksoi. Ja videosta löytyy lopputulos! Pimiä hihkuu.

Paina videon keskellä olevaa nuolta nähdäksesi, miten Pimiä onnistuu tavoitteessaan.

Kuten videolla näkyy, Pimiä todella onnistuu kuin onnistuukin hauskassa syntymäpäivätavoitteessaan, ja saa vedettyä yhden leuan.

Videon lopuksi Pimiän kasvoilla häivähtää epäuskon lisäksi valtava riemu onnistumisesta ja tavoitteen täyttymisestä.

Vappu Pimiä ei luovuta helposti, siitä todisteena on 40-vuotiaan naisen julkaisema synttärivideo.

Maajussille morsian ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmia juontava Pimiä on kertonut IS:lle, että hänen olonsa on kokonaisvaltaisesti rennompi kuin 10 vuotta sitten. Hän myöntää kriiseilleensä iästä aikaisemmin jo aivan tarpeeksi.

– Iän huomaa aamulla, kun katsoo peiliin. Vartalosta ja ulkonäöstä näkee, että 10 vuotta on tullut lisää, mutta ei sillä ole mitään merkitystä. Se, mitä tuolla pääkopassa on, on paljon tärkeämpää.

Pyöreät vuodet tuntuvat Pimiästä hyvältä. Neljänkympin kriisiä ei ole.

– Kolmekymppisenä luuli tietävänsä kaikesta kaiken ja nyt neljäkymppisenä tajuan, etten tiedä yhtään mitään mistään. Se on hirveän vapauttavaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?