Viihde

Miss Suomi -semifinalisti Karita Haapanen, 25, paljasti erityistaitonsa: ”Se tulee ihmisille usein yllätyksenä”

Julkaistu:

Karita Haapanen kokeili onneaan Miss Suomi -kilpailussa neljä vuotta sitten. Tuolloin hän ei kuitenkaan päässyt semifinaaliin. Nyt hän kipusi IS:n lukijaäänestyksessä heti kolmen parhaan joukkoon.
Turussa asuva Karita Haapanen, 25, haki neljä vuotta sitten Miss Suomi -kilpailuun. Tuolloin hän ei kuitenkaan päässyt semifinaaliin. Tällä kertaa hän on menestynyt paremmin, sillä hän on päässyt 19 muun naisen kanssa semifinalistiksi.

– Minulla on ollut suht normaali elämä. Haluaisin tuoda sitä, ettei tarvitse olla kovin ihmeellinen, isosti koulutettu tai muuta. Voi pärjätä ihan normaalina ihmisenä ja tuoda siten hyvää, Haapanen pohtii.

Miss Suomi -kilpailujen välissä Haapanen on osallistunut muihin missikisoihin. Viime vuonna hän voitti Miss Eloweena -kisan.

IS:n lukijat äänestivät hänet kolmanneksi parhaimmaksi missiehdokkaaksi 8 prosentin äänisaaliilla.


Kun missityöt eivät pidä Haapasta kiireisenä, työskentelee hän leipurina lounasravintolassa. Leipomisen lisäksi hänellä on myös muita erityistaitoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Teen keramiikkatöitä, se tulee ihmisille usein yllätyksenä. Erityistaitoihin lasken myös ehkä sosiaalisuuden ja sen, että haluan tehdä hyvää. Voi esimerkiksi sanoa kaverille, että sillä on hieno mekko ja pelastaa siten hänen päivänsä.

Miss Suomi -kilpailun semifinaali pidetään alkusyksynä. Myöhemmin syksyllä järjestettävässä finaalissa selviää, kuka on Suomen kaunein.