Viihde

Tosi-tv-tähti kohautti jälleen: ”kaikista pyhin” vilahti härskisti koko kansan nähtäville – oliko kyseessä taktikoitu veto vai puhdas vahinko?

Julkaistu:

cannesin elokuvajuhlat
Teiniäitinä julkisuuteen tullut Farrah Abraham teki unohtumattoman sisääntulon Cannesin elokuvajuhlille.
Farrah Abraham ponnahti julkisuuteen vain 16-vuotiaana Teen Mom -tosi-tv-sarjasta, jossa seurattiin teiniäitien valmistautumista suureen elämänmullistukseen.

Vuosien varrella katsojat pääsivät seuraamaan niin teiniäitien toimimista vanhempina kuin myös heidän paikoin melko myrskyisääkin elämää.

Nyt 26-vuotias Farrah on kunnostautunut myös aikuisviihteen parissa. Hän asteli myös Cannesin elokuvajuhlien punaiselle matolle melko niukassa asukokonaisuudessa.


Itseasiassa hänen iltapukunsa oli niin niukka, että se ei peittänyt edes hänen intiimejä paikkojaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Abraham käveli muina naisina elokuvajuhlien punaisella matolla siitä huolimatta, että hän sattui vilauttamaan alapäätään samalla koko kansan nähtäväksi.

Arvailtavaksi jää, oliko ronski vilautus puhdas vahinko vai oliko leveästi hymyilevä tosi-tv-tähti kenties taktikoitunut helman heilahtamisen jo etukäteen.


Tosi-tv-tähti palasi äskettäin tyttärensä Sophian kanssa ylellisestä lomaltaan. Hän oli 9-vuotiaan tyttärensä kanssa Fijin maisemissa rentoutumassa.

Hän on esiintynyt useissa alastonkuvissa ja myös pornograafisissa videoissa, joita on julkaistu isoilla aikuisviihdesivuilla.

Abraham näyttää osallistuvan säännöllisesti erilaisiin Kauneusleikkauksiin hurahtanut nuori nainen esitteli lähetyksessä viimeisimmän operaationsa tulokset: muokatut intiimialueensa. RadarOnlinen mukaan Abrahamin video oli erittäin rohkea ja täynnä aikuisviihteelle ominaista sisältöä.


Viime syksynä Teen Mom -sarjan tuotantoyhtiö sai ilmeisesti tarpeekseen Abrahamin aktiivisuudesta aikuisviihteen parissa, ja Abraham joutui jättäytymään pois Teen Mom OG -ohjelman kuvauksista.

Abraham ei jättänyt asiaa siihen. People-lehden mukaan hän haastoi Viacom-mediayhtiön oikeuteen muutama kuukausi sitten väärästä syistä annettujen potkujen vuoksi. Teiniäitisarjaa esittänyt MTV toimii Viacom-yhtiön alaisuudessa.

Ilmeisesti riidan osapuolet pääsivät jonkinlaiseen sopuun, sillä Abraham kommentoi myöhemmin, että riita ”on asianosaisten kesken sovittu”, vaikkei virallisia raportteja asiasta ole julkisuudessa nähty.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt