Runsaasti ruskettunut Roope Salminen julkaisi lomakuvia täysin uudistuneesta hiustyylistään – lomaili paratiisirannoilla Sara Siepin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Runsaasti ruskettunut Roope Salminen julkaisi lomakuvia täysin uudistuneesta hiustyylistään – lomaili paratiisirannoilla Sara Siepin kanssa

Roope Salminen esittelee rusketustaan kuvassa, jonka tekstissä kuittailee poliitikolle.

Roope Salminen ja Sara Sieppi kuvattuna Kultainen Venla -gaalassa tammikuussa 2017.­

16.5.2018 17:10

Samaan aikaan, kun Suomessa lämpömittarin lukemat ovat nousseet ennätyslukemiin julkkispariskunta, Roope Salminen ja Sara Sieppi, on nauttinut myös lämmöstä Egyptin Hurghadassa.

Sieppi ja Salminen ovat julkaisseet lomaltaan useita kuvia Instagramissa. Molemmat ovat julkaisseet itsestään kuvia samoissa kohteissa, mutta yhteiskuvia pari ei ole Instagramissa julkaissut.

Roope Salminen esiintyy useissa kuvissa uudenlaisessa hiustyylissä: hiukset osittain ponnarille kietaistuna. Uusimmassa kuvassaan Salmisen hiukset ovat auki, mutta hän esittelee päivittynyttä ihonväriään. Kuvan tekstissä Salminen kuittailee Helsingin kaupunginvaltuutetulle Harry Bogomoloffille tämän viime aikaisista lausunnoista.

– Egyptin aurinko on tehny sen verran hyvää, että varmaan parempi kun en mene Harry Bogomoloffin huudeille Kulosaareen ilman järkevän tuntuista syytä. Kiitos lomasta kaikille osallisille, nyt Suomeen pariks päiväks. best. Salminen on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Lomallaan Roope ja Sara ovat käyneet katsomassa myös Gizan pyramideja Kairossa. Molemmat julkaisivat itsestään kuvan pyramidien edessä.

– Yksi maailman seitsemästä ihmeestä koettu. En malta odottaa että pääsen tsekkaamaan kuus seuraavaa! Babylonin riippuvat puutarhat here i come, Salminen on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Omassa Instagram-kuvassaan Sara Sieppi puolestaan ihailee maailman ihmeellisyyttä.

– Maailma on ihmeellinen paikka. Siihen kiteytyy aikalailla mun ajatukset tältä päivältä. Muuten vähän sanaton.

Instgramissa Sieppi kertoo kaikesta huonosta palautteesta huolimatta valinneensa Hurghadan lomakohteeksi. Pariskunta vieraili myös Mahmya-saarella, jonka ympäröivästä turkoosista vedestä Sieppi julkaisi kuvia Instgramissa.

Eräässä julkaisemassaan kuvassa Sieppi paistattelee päivää tummanpunaisessa bikinien yläosassa ja mustassa hameessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?