Viihde

Miss Suomi -suosikki Milla-Mari, 23, häkeltyi äänivyörystä – ihailee Sara Sieppiä: ”Hän antaa tervettä kuvaa suomalaisesta naisesta”

Julkaistu:

miss suomi
IS:n lukijat äänestivät Milla-Mari Waismaan suosikikseen Miss Suomi -semifinalisteista. Waismaa kertoo, että äänivyöry tuntuu hyvältä, mutta hämmentävältä.
Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin eilen tiistaina. 20 nuorta ja kaunista naista kilpailee Miss Suomi -tittelistä. Vaikka semifinaali on kovatasoinen, oli lukijoilla ehdoton suosikki parinkymmenen nuoren naisen joukosta.

Helsingissä asuva 23-vuotias Milla-Mari Waismaa keräsi lukijoiden äänistä huikeat 29 prosenttia. Toiseksi tullut Alina Voronkova keräsi 16 prosentin äänisaaliin.


Milla-Mari kertoo olevansa häkeltynyt saamastaan äänimäärästä.

– Olen todella onnellinen, olen yllättynyt, koska kaikki tytöt on niin kauniita, että miten juuri minut on valittu, Milla-Mari ihmettelee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tulee totta kai itsevarma olo, jos noin moni on sitä mieltä, että olen heidän suosikkinsa, Milla-Mari sanoo.

Esikuvakseen Milla-Mari mainitsee suomalaisista misseistä Sara Siepin.

– Hän antaa julkisuuteen todella tervettä kuvaa suomalaisesta naisesta. Sitä ihailen, Milla-Mari perustelee.
Vaalea kaunotar opiskelee tällä hetkellä Haaga-Heliassa liiketaloutta. Hän on suuntautunut raha- ja talouspuolelle, sillä matematiikka on aina ollut lähellä nuoren naisen sydäntä.

– Opiskelen Haaga-Heliassa liiketaloutta ja olen suuntautunut raha- ja talouspuolelle.

Milla-Mari aloitti opinnot tammikuussa.

– Kaupallinen ala on aina kiinnostanut minua, joten päädyin opiskelemaan siksi juuri sitä. Matikkani on ollut aina vahva, joten raha- ja taloussuuntautuminen oli itselleni mieluisin vaihtoehto, Milla-Mari kertoo.
Jos Milla-Mari kruunataan syyskuussa Miss Suomeksi, jäävät opinnot hetkeksi syrjään. Mikäli missiura ei ota tulta alleen, olisi unelma-ammatti kenties jopa yrittäjyyden parissa.

– Olen lukenut paljon kirjanpitoa. Kirjanpidon osaaminen avaa monia ovia, ja yrittäjyyskin voisi kiinnostaa, Milla-Mari sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt