Alina, 23, on kauneuskisojen konkari: taskussa jo monia kruunuja ja titteleitä – ”Nyt mä haluisin olla Miss Suomi”

Alina Voronkova sai IS:n äänestyksessä toiseksi eniten ääniä. Vaalea kaunotar on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta osallistua jo useisiin kauneuskilpailuihin.

Pertunmaalta lähtöisin oleva ja nykyisin lahtelaistunut, Alina Voronkova kilpailee 19 muun kaunottaren kanssa Miss Suomi -kisan semifinaalissa maamme kauneimman kruunusta.

  • Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

23-vuotias Voronkova kertoo olevansa räväkkä, iloinen ja puhelias persoona.

– Pippurisuuteni tulee siitä, että omaan venäläisen taustan. Isäni on venäläinen ja äitini inkeriläinen, joten minussakin virtaa aika paljon venäläistä verta.

– Pienenä minua kiusattiin tästä asiasta, mutta mä oon päässyt sen yli ja käytän sitä nyt hyödykseni. Olen täysin kaksikielinen, joten pystyn töissä ja vapaa-ajalla käyttämään kieltä hyväkseni, operaattoriliikkeessä ja promootiokeikoilla työskentelevä vaalea kaunotar kertoo.

Alina Voronkova on jo konkari kauneuskilpailuiden suhteen.

Voronkova on jo melkoinen konkari kauneuskisojen parissa, sillä hän on osallistunut aiemmin useampiinkin kilpailuihin onnistunein seurauksin.

Vuonna 2015 hänet kruunattiin Mikkelin neidoksi, 2016 hänet valittiin Pitsimissikisan 2. perintöprinsessaksi ja 2017 hänet valittiin Helsingin moottoripyörämessuilla Miss MP 17:ksi.

– Näistä kilpailuista mulla on jäänyt paljon itsevarmuutta, mitä mun kannattaa tuoda esille, mitä mun kannattaa treenata ja nyt mä haluisin olla seuraava Miss Suomi.

Alina on seurustellut poikaystävänsä kanssa jo kolmen vuoden ajan.

Julkisuus ei kaunotarta hämmennä, sillä hän opiskelee myös yliopistossa sivuaineena mediatutkimusta ja haaveilee toimittajan töistä.

Voronkova oli IS:n lukijoiden toinen suosikki heti Milla-Maria Waismaan jälkeen. Ääniä annettiin runsaasti, yli 37 000 kappaletta.

Instagramissa Voronkova julkaisee tunnelmallisia lomakuvia upeista maisemista seuraajiensa iloksi.

Vaalea kaunotar näyttää lomailevan ahkerasti ympäri maailmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?