Gwyneth Paltrow jakoi harvinaisen kuvan tyttärestään – kuvankaunis Apple on jo 14-vuotias: ”Kiitos, että silti vietät aikaa kanssani”

Julkaistu:

Näyttelijän Apple-tytär on aivan kuin äitinsä.
Näyttelijä Gwyneth Paltrow julkaisi maanantaina harvinaisen kuvan tyttärestään Applesta, joka juhli tuolloin 14-vuotissyntymäpäiviään.

Suloisesta lähikuvasta huomaa, kuinka paljon Apple on kasvanut. Hän näyttää myös erehdyttävästi äidiltään.
– Hyvää syntymäpäivää, rakas tyttöni. Saat jokaisen päivän tuntumaan jouluaatolta. Olet kaikista eläväisin, hillittömin, joka paikassa hyörivä sekä kaunein (sisältä ja ulkoa) nuori nainen. Olet mahtava ajattelija ja uskomattoman lahjakas laulunkirjoittaja. Kiitos, että silti vietät aikaa kanssani, vaikka olet jo 14-vuotias, Paltrow kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt yli 250 000 tykkäystä ja lähes 3000 ihastelevaa kommenttia. Monet näyttelijän fanit ovat hämmästelleet äidin ja tyttären yhdennäköisyyttä ja toivottaneet paljon onnea tuoreelle 14-vuotiaalle.

Paltrow oli naimisissa Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martinin kanssa vuosina 2003–2014. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta, Apple ja 12-vuotias Moses.


Lapsia nähdään julkisuudessa ani harvoin. Paltrow ei myöskään julkaise heistä kuvia lähes koskaan.

Viimeksi hän julkaisi kuvan Moseksesta pojan syntymäpäivänä.
Paltrow tunnetaan terveiden elämäntapojen ja tiukkojen dieettien puolestapuhujana. Hän on muun muassa kehottanut pudottamaan painoa talviaikaan jämptillä soppadieetillä, joka avulla olisi mahdollista pudottaa painoa parhaimmillaan jopa 1,5 kiloa päivässä.


Paltrow’n kurinalainen elämäntyyli näkyy tämän kehossa: 45-vuotias kahden lapsen äiti näyttää edelleen parikymppiseltä.

Paltrow meni alkuvuodesta kihloihin huippusuositun Glee-tv-sarjan luojana tunnetun Brad Falchukin kanssa.

– Tunnemme itsemme uskomattoman onnekkaiksi tässä elämiemme liitoskohdassa, kun yhteiset onnistumisemme ja epäonnistumisemme voivat toimia rakennuspalikoina terveelle ja onnelliselle suhteelle, Paltrow ja Falchuk kertoivat yhteisessä tiedotteessaan.


Huhuja kihlauksesta on ollut liikkeellä jo marraskuusta 2017 lähtien, mutta pari vahvisti uutisen tammikuussa.

Paltrow tapasi Falchukin Gleen kuvauksissa – pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut Martinista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt