Niklas ja Piritta Hagman: Avioero! - Viihde - Ilta-Sanomat

Niklas ja Piritta Hagman: Avioero!

Ex-jääkiekkoilija Niglas Hagman ja Piritta Hagman ovat hakeneet avioeroa.

Niklas ja Piritta Hagman ovat olleet naimisissa vuodesta 2006.­

14.5.2018 16:20

Niklas ja Piritta Hagman ovat hakeneet avioeroa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että Hagmanit hakivat yhdessä avioeroa 2. maaliskuuta. Lopullista avioeroa pari voi hakea aikaisintaan syyskuun alussa.

Hagmanit ehtivät olla naimisissa 12 vuotta. Parin häitä vietettiin vuonna 2006 ja heillä on kolme kouluikäistä lasta.

Piritta ja Niklas Hagman ehtivät olla naimisissa 12 vuotta.­

Niklas Hagman tunnetaan kiekkourastaan. Hän pelasi pitkän uransa aikana NHL:ssä, KHL:ssä ja SM-liigassa sekä Suomen jääkiekkomaajoukkueessa. Hagman lopetti aktiiviuransa viime vuonna.

Tällä hetkellä Hagman osallistuu Selviytyjät Suomi -sarjan toisen tuotantokauden kuvauksiin Filippiineillä.

Piritta Hagman puolestaan tunnetaan juontajana ja Miss Suomen perintöprinsessana. Hagman valittiin Miss Suomen 1. perintöprinsessaksi vuonna 2003. Nykyään hän työskentelee äitiysfysioterapeuttina ja doulana. Hagman on nähty myös Toisenlaiset äidit -sarjan juontajana ja pyörittää naisten terveystaloa Helsingissä.

Piritta ja Niklas Hagman kesällä 2014.­

Piritta kertoi IS:lle viime vuonna, että on onnellinen päästessään toteuttamaan pitkäaikaisia haaveitaan. Kun Niklas kiekkoili ammatikseen, eli Piritta miehensä työn ehdoilla ja piti omat unelmansa sivussa. Hän huolehti perheestä, kun NHL:ssä ja KHL:ssä pelannut Hagman oli pelireissuilla. Hagman myönsi, että arjen pyörittäminen yksin oli ajoittain rankkaa.

– En ole unohtanut, kuinka synkkiä hetkiä siellä on ollut. Muistan edelleen, miten rankkoja ne vaiheet olivat, Piritta muisteli Niklaksen Venäjä-kauden päätöstä vuonna 2013.

Hagman kertoi perheen arjesta myös Marja Hintikka Live -sarjassa vuonna 2016. Hagman kertoi tuolloin, että perheen esikoispoika Lukas oli vasta kolmen päivän ikäinen, kun isä Niklas lähti jo pelireissuun.

– Se viikko mentiin sillä tavalla, että siinä vain pärjättiin. Ei ollut sukua tai lähiystäviä, joille olisi voinut soittaa. Onhan meillä tuttuja siellä, mutta ei sellaisia tuttuja, Hagman kertoi tuolloin.

Alla olevassa haastattelussa vuodelta 2015 Piritta Hagman kertoo jääkiekkoperheen arjesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?