Riipaisevan Avicii-dokumentin ohjaajalta koskettava viesti edesmenneelle supertähdelle: ”Musiikkibisnes ei ollut tarpeeksi fiksua sinulle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Riipaisevan Avicii-dokumentin ohjaajalta koskettava viesti edesmenneelle supertähdelle: ”Musiikkibisnes ei ollut tarpeeksi fiksua sinulle”

Levan Tsikurishvili seurasi supertähteä yli neljän vuoden ajan.

14.5.2018 11:02

Avicii-dokumentin tehnyt ohjaaja Levan Tsikurishvili julkaisi sydäntä särkevän viestin edesmenneelle tähdelle Instagramissa.

– Tämän kirjoittaminen tuntuu epätodelliselta, aivan kuin loppumattomalta painajaiselta tai kammottavalta vitsiltä. Sinä olit, ja tulet aina olemaan, kaikkein viisain ja uskollisin ihminen, jonka olen tuntenut tässä pinnallisessa teollisuudessa. Musiikkibisnes ei ollut tarpeeksi fiksua sinulle, eikä koskaan todella ymmärtänyt kuka olit.

Tsikurishvili kuvailee Aviciita ainutlaatuiseksi ja nöyräksi ihmiseksi.

Hän muistelee myös tilannetta Madagaskarilla, kun apina puraisi Aviciita sormesta. Sen sijaan että DJ olisi suuttunut, hän ei välittänyt kivusta, vaan puolusti eläintä sanoen sen luulleen sormen olleen ruokaa.

– Olen niin kiitollinen kaikesta, minkä yhdessä koimme, kaikesta mitä teit puolestani, kaikesta mitä opetit minulle ja jokaisesta jutusta, minkä teimme yhdessä.

– Esittelit minulle maailman, jota en tiennyt edes olevan olemassa ennen kuin polkumme ristesivät. Tulen aina olemaan uskollinen sinulle ja sielullesi. Mikään ei ole muuttanut lojaalisuuttani ja kannan muistoasi aina sydämessäni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?