Kohtalokas virhe Selviytyjissä? Katsojilta täystyrmäys Janni Hussin päätökselle: ”Ojensi 30 000 Sampolle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohtalokas virhe Selviytyjissä? Katsojilta täystyrmäys Janni Hussin päätökselle: ”Ojensi 30 000 Sampolle”

Janni Hussi pysyi päätöksessään ja vei finaaliin liittolaisensa Sampo Kaulasen, joka lopulta nappasi koko potin.

Janni Hussi kertoo, ettei kadu valintaansa ottaa Sampo kanssaan viimeisen heimoneuvoston eteen.­

13.5.2018 22:25

JanFinaalijakson aluksi kilpailijat kohtasivat toisensa viimeisessä koskemattomuustehtävässä, joka oli fyysisesti erittäin rankka ”loppusodaksi” kutsuttu taisteluareena.

Finaalikolmikko fitnessurheilija Janni Hussi, kyläkauppias Sampo Kaulanen ja radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kohtasivat toisensa tiukassa taistossa.

Koskemattomuuskilpailu toteutettiin fyysisesti erittäin raskaissa vesiolosuhteissa, joissa tehtävänä oli ampua maalitauluja alas valtavien ritsojen avulla. Ritsojen ammuksina käytetyt kuulat tuli kerätä viiden erilaisen esteradan kautta, joissa jokaisessa odotti erilainen tehtävä.

Janni vei miehistä kirkkaasti voiton, ja sai sen myötä valita kumppaninsa loppuhuipennukseen, eli viimeiseen heimoneuvostoon.

Kimmo yritti viime hetkillä vedota Janniin ja huomautti, että jos Janni mielii voittaa, hänen olisi ehkä järkevämpi valita Sampon sijaan Kimmo finaaliparikseen.

– Olet ollut Sampon kanssa alusta asti samassa heimossa. Mä jouduin tekemään tahtomattani loikan Sabitaniin, ja ymmärrän, että sä saatat tuntea itsesi läheisemmäksi Sampon kanssa, Kimmo myöntää.

– Mun paras argumentti on se, että jos haluat voittaa Selviytyjät, sun kannattaa ottaa sinne sellainen tyyppi, jota ei varmaankaan kauheasti äänestetä. Kaikki rakastaa tätä perhanan Lapin ukkoa, et jos mä oisin sä, niin mä oisin ehkä mun kaa, Kimmo vetoaa.

Janni Hussi kertoo, ettei kadu valintaansa ottaa Sampo kanssaan mukaan viimeiseen heimoneuvostoon.­

Janni päätyi kuitenkin valitsemaan parikseen Sampon.

Hienon kisan pelannut ja useita koskemattomuuskilpailuja ja palkintoja kisassa voittanut Janni jäi heimoneuvoston äänestyksessä kakkoseksi kaikkien rakastamalle kyläkauppiaalle, joka nappasi 30 000 euron voittopotin itselleen.

Ilta-Sanomien tavoittama Janni kertoo, ettei edelleenkään kadu valintaansa.

– Ei kaduta. En valitsisi toisin, Janni sanoo.

Vaikka hänen ja Sampon liitto oli vankkumaton, kertoo Janni hetken ajan jossitelleensa mahdollisuudella, että hän olisikin valinnut Kimmon.

– Totta kai ajatuksella leikittelin, että olisin Kimmon valinnut. Sampon kanssa oltiin kuitenkin jo puhuttu ennen kisaa, että jos jompikumpi voittaa, niin hän valitsee toisen mukaan, Janni sanoo.

Hyväntuulisesti puhelimeen vastannut Sampokin vannoo edelleen liiton nimeen. Hän kuitenkin myöntää, että kenties Jannin olisi kannattanut voittopottia ajatellen valita Kimmo finaaliin.

– Todennäköisesti olisi kannattanut, Sampo sanoo IS:lle.

Hän kuitenkin sanoo samaan hengenvetoon, että he löivät ”viimeisen sinetin” liitolleen juuri ennen viimeistä koskemattomuuskilpailua. Tällöin he lupasivat valita toisensa finaaliin.

– Oltiin jo etukäteen päätetty, että otetaan toisemme messiin, Sampo vahvistaa.

Somekansa kuohahti

Myös sosiaalisessa mediassa on pohdittu olisivatko Jannin voittomahdollisuudet olleet paremmat, jos hän olisi tehnyt toisenlaisen valinnan. Hussin valinta herätti oitis vilkasta keskustelua Twitterissä.

– Rohkea ja suoraselkäinen päätös Jannilta mennä finaaliin Sampon kanssa. Toivottavasti rohkeus palkitaan finaalissa.

– Janni teki näköjään vaikeamman voitostaan valitsemalla Sampon.

– Nyt kusi kyllä Janni omiin muroihinsa valitsemalla Sampon.

Kun voittaja selvisi, hämmästeltiin Hussin päätöstä somessa yhä enemmän.

– Miksei Janni pelannut loppuun saakka ja olis valinnut Kimmon finaaliin? Ojensi 30 donaa Sampolle.

– Janni voitti Sampolle voiton! Hieno likka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?