Viihde

Tässä on Selviytyjät-voittaja! Sampo Kaulanen nappasi itselleen 30 000 euron potin

Julkaistu:

selviytyjät
Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja on ratkennut.
Tiukassa Selviytyjät Suomi -finaalissa 30 000 euron voittopotin lunasti itselleen Jounin Kauppaa Kolarin Äkäslompolossa pyörittävä Sampo Kaulanen.

Finaalissa nähtiin ensin erittäin raskas ”loppusodaksi” kutsuttu koskemattomuuskilpailu, johon ottivat osaa Sampon lisäksi finaalikolmikkoon kuuluneet Kimmo Vehviläinen ja Janni Hussi.

Koskemattomuuskilpailu toteutettiin fyysisesti erittäin raskaissa olosuhteissa. Kilpailijoiden tehtävänä oli ampua maalitauluja alas valtavien ritsojen avulla. Ritsojen ammuksina käytetyt kuulat tuli kerätä viiden erilaisen esteradan kautta, joissa jokaisessa odotti erilainen tehtävä.
 • Katso Sampon haastattelu yllä olevalta videolta!
Fyysisissä tehtävissä loistanut Janni päihitti miehet kirkkaasti, ja sai voiton myötä valita kumppaninsa finaaliin. Hän päätyikin yksimielisesti liittolaiseensa Sampoon.


Jäljelle jäi enää kisan kuumottavin vaihe: viimeinen heimoneuvosto.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Heimoneuvostossa tippuneet kilpailijat tenttasivat finaalikaksikkoa toden teolla. Strategista peliä pelannutta Jannia hiillostettiin kunnolla, mutta oman osansa sai myös Sampo.

– Olit umpikiero ukko tässä pelissä. Oletko niin pikkusieluinen äijä, että jos joku ei tanssi sun pillin mukaan, niin hermostut heti? ennen finaalia tippunut Ilari Sahamies tenttasi Sampolta.

– Sä olet mafiapomo, olet hallinnoinut ja organisoinut itsesi tuohon. Minkä takia pitäisi antaa sulle 30 000 euroa, jotta voit hallita vielä vähän lisää? Katja Ståhl kyseli vakavana.

– Tämä viimeinen heimoneuvosto oli karmiva. Ajattelin koko ajan, että vastaan rehellisesti, kysyivät mitä tahansa, Sampo sanoi jälkikäteen.


Lopulta tippuneet kilpailijat äänestivät Sampon voittoon.

Kun juontaja Juuso Mäkilähde luki ratkaisevan äänen, riehaantui Sampo täysin nousten ylös ja lähtien hurraten juoksemaan ympäriinsä.

Hän koppasi ensin Juhana Helmenkalastajan ja sitten Helena Ahti-Hallbergin syliinsä intoa puhkuen.

– Jes! V*ttu meitsi voitti! Sampo sanoi hyppelehtien.

– Ennakkoon mietin, että Janni vie voiton. Mulla taisi tulla kusetkin housuun, kun lähdin juoksemaan. Aivan hullu olo, Sampo kertaa tunnelmiaan voiton jälkeen.

Finaalikolmikkoon kuuluivat Kimmo, Janni ja Sampo, jotka sopivat liittoutumastaan jo varhaisessa vaiheessa. Kaikki kolme työskentelivät leirissä paljon yhteisen hyvän vuoksi. Lue lisää Selviytyjien rankasta arjesta saarella tästä linkistä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Joku jätti MD-87 -matkustajakoneen Madridin lentoasemalle – ”aavekoneen” omistajaa etsitään
   Ulkomaat
  3. Syksyllä havaittu radio­­aktiivinen päästö saattoi olla peräisin luultua pahemmasta INES 5 -tason turmasta
   Ulkomaat
  4. Tunti sitten
  5. AFP: R&B-laulaja Chris Brown vapautettu ilman syytettä Ranskassa – väitettiin syyllistyneen raiskaukseen
   Viihde
  6. Huumeparoni El Chapon puolustus­asianajajan matalalla äänellä lausumat sanat käynnistivät spekulaatiot: ”Se olisi ennenkuulumatonta”
   Ulkomaat
  7. Nuorten MM-kultamitalisti loukkaantui pahannäköisesti SM-liigassa – Jukka Rautakorvella selvä näkemys tilanteesta
   SM-liiga
  8. Lottoaja oli lunastamassa voittoaan, kun hänellä välähti – voittokuvasta tuli somehitti: ”Olen yllättynyt, ettei kukaan muu ole tehnyt tätä”
   Viihde
  9. Uusi paljastuskirja Valkoisesta talosta – Trumpin ex-avustaja kuvailee ilmapiiriä kaoottiseksi ja vilpilliseksi
   Ulkomaat
  10. 2 tuntia sitten
  11. Eduskuntaan pyrkivä rehtori pisti koulun oppilaat liimaamaan vaalimainoksia Alajärvellä – ”Siinä oli enemmän innostusta kuin harkintaa”
   Kotimaa
  12. Kuvat ja video: Osa Niagaran putouksista jäätyi paukkupakkasissa – maisema kuin Disneyn sadusta
   Ulkomaat
  13. Kommentti: Ville Niinistö on kuin Soinin ”vanha isäntä Reinoissa” – ja se on ongelma Pekka Haavistollekin
   Politiikka
  14. Näytä lisää