Saara Aalto pettyi kannatukseensa viisufinaalissa – ”Hämmentää, että se rakkaus ei korreloinut äänten kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto pettyi kannatukseensa viisufinaalissa – ”Hämmentää, että se rakkaus ei korreloinut äänten kanssa”

Saara Aalto myönsi alhaisen pistemäärän olleen pettymys.

13.5.2018 5:35

Viisufinaalissa vasta 25. paikalle eli toiseksi viimeiseksi yltänyt Aalto purki tuntojaan hotellista suomalaismedialle lähettämällä ääniviestillä. Vaikka artisti yritti kuulostaa iloiselta, kuulsi äänessä selvä pettymys.

– Tietenkin hämmentää, että se rakkaus, mitä täällä on kaksi viikkoa saanut kaikilta ihmisiltä, ei korreloinut niiden äänten kanssa, Aalto sanoi.

Omaa finaaliesitystään hän kehui yhdeksi parhaakseen, ja sanoi fiiliksen olleen hyvä.

– Minua ei jännittynyt yhtään.

  • Kuuntele Saaran viisufinaalin jälkeiset tunnelmat yllä olevalta videolta.

Aallon mukaan hän ei olisi tehnyt mitään toisin koko matkalla. Kilpailun tason hän sanoi olleen tänä vuonna kova. Ilon aihetta Aalto löysi siitä, että yleisöääniä tuli enemmän kuin Ruotsille.

– Nämä euroviisut on aina sellainen kisa, että niistä ei vain voi tietää, ja kuinka paljon vaikuttaa se että ollaan Suomesta tai mistä sitten ollaankin, hän pohdiskeli.

Aalto ei ehdi jäädä viisujen jälkeen lepäämään, sillä Portugalista hän matkustaa suoraan Lontooseen jossa esiintyy ensi lauantaina.

– Ei tässä ehdi edes hengähtää, hän kuvaili.

Eteenpäin mennään Aallon mukaan hyvillä fiiliksillä.

– Tämä (euroviisut) on ollut minulle pitkään unelma. Nyt on sellainen olo että aukaistaan uusi sivu elämässä, ja mitä sieltä sitten tulee, sitä ei tiedä. Minun elämäni on osoittanut että se on aina yllätyksiä täynnä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?