Tv-katsojat hämmästyivät – miksi Saara Aalto golfasi euroviisujen esittelyvideolla? Näin Aalto kommentoi videon taustoja: ”Se oli ihan naurettavaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-katsojat hämmästyivät – miksi Saara Aalto golfasi euroviisujen esittelyvideolla? Näin Aalto kommentoi videon taustoja: ”Se oli ihan naurettavaa”

Osa tv-katsojista hämmentyi, kun Saara Aalto golfasi euroviisujen postikorttivideolla. Nyt Aalto kertoo videon taustoista.

12.5.2018 23:29

Euroviisujen finaalissa lauantai-iltana Lissabonin Altice-areenassa nähtiin, kuinka Saara Aalto veti Monsters-show’nsa. Ennen esitystä Aallosta näytettiin Portugalissa kuvattu postikorttivideo, jossa hänet nähtiin golfkentällä lyömässä palloa yhdessä golfopettajan kanssa.

Samainen video Aallosta näytettiin jo tiistaina ensimmäisessä semifinaalissa. Jo tuolloin video herätti tv-katsojissa kysymyksiä siitä, miksi Aalto on golfaamassa. Osa viisufaneista on kummastellut asiaa muun muassa Twitterissä.

Siispä IS päätti kysyä Aallolta golf-videosta suomalaismedialle aiemmin tällä viikolla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Golf ei todellakaan ole minulle mikään läheinen asia, Aalto naurahti.

– Golf on sellainen asia, jossa minä olen maailman huonoin.

Aalto kertoo, että hänestä itse asiassa löytyy YouTubesta vuonna 2012 julkaistu video nimeltään: ”Golf on kivaa kesällä”.

– Yritän videolla lyödä golfpalloja, mutta olen niin huono, etten osu niihin. Luulin, että nämä euroviisutyypit ovat nähneet sen ja ajattelivat, että tehdään Saarasta tällainen huumorivideo, että laitetaan Saara pelaamaan golfia.

  • IS etsi videon YouTubesta. Voit katsoa sen tästä:

Video Aallosta golfaamassa on julkaistu YouTubessa heinäkuussa 2012. Hupaisalla videolla näytetään, kuinka Aalto yrittää osua golfpalloon useita kertoja siinä onnistumatta. Muu seurue meinaa tikahtua nauruun videota kuvatessaan.

– Tuon kun panet YouTubeen, niin ihmiset repeävät, videolla kuuluu.

Aalto kertoo, etteivät euroviisujen postikorttivideoista vastanneet ihmiset olleet nähneet vuoden 2012 videota, vaan idea golfista oli syntynyt jostain muusta syystä

– Kysyin heiltä asiasta ja he sanoivat, etteivät he olleet mitään sellaista nähneet.

– Mietin, että ei ole totta. Heillä oli sellainen idea, että minä vaan olisin siellä kentällä, pelaisin golfia, löisin palloa ja kaikki menisi hyvin. No, enhän minä osunut siihen palloon.

Saara Aalto kuvattuna Lissabonissa Altice-areenan lähistöllä.­

Aalto kertoo, että videon käsikirjoitukseen jouduttiin tekemään muutoksia, kun Aallon todelliset golf-kyvyt tulivat ilmi.

– He sitten tajusivat, kuinka p*ska olen. He joutuivat muuttamaan videon juonen siten, että menenkin sellaiselle golf-opettajalle.

– En osannut kuvauksissa yhtään. Se oli ihan naurettavaa. Videon aihe ei siis ollut oma valintani, mutta olihan se ihan hauskaa, Aalto naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?