Slovenian viisuedustajan musiikki katkesi kesken esityksen – katsojat äityivät levottomiksi: ”Typerää kikkailua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Slovenian viisuedustajan musiikki katkesi kesken esityksen – katsojat äityivät levottomiksi: ”Typerää kikkailua”

Slovenian viisuedustajan Lea Sirkin esitykseen olennaisena osana kuului kohta, jossa musiikki katkesi. Kuten varmasti tarkoitus olikin, niin osa tv-katsojista ei tiennyt hetken olevan tarkoituksella tehty.

12.5.2018 22:38

Hvala, ne! -kappaleella lauantain euroviisuissa kisaavan Slovenian Lea Sirkin esitys herätti ihmetystä osassa tv-katsojista. Sirkin kappaleeseen ja esitykseen kuuluu suunnitellusti kohta, jossa musiikki katkeaa yhtäkkiä juuri ennen kertosäkeen alkua.

Juuri kun musiikki katkesi, Sirk otti kontaktin Altice-areenan yleisöön ja pyysi heidät laulamaan kanssaan musiikin sammumisen vuoksi.

Sirk huudahti musiikin katkettua mikrofoniinsa.

– No niin, Lissabon! Laulakaa kanssani.

Yleisö oli nopeasti leikissä mukana ja alkoi laulaa tämän kanssa kappaleen kertosäettä käsiään voimakkaasti taputtaen. Semifinaalissa yllätys oli suurempi, tällä kerralla yleisö tiesi jo musiikin katkeavan.

Ihmettelijöitäkin löytyi. Osa viisufaneista paikan päällä oli silmin nähden hämmentyneitä.

– Mitä ihmettä, he näyttivät kyselevän.

Tv-katsojiin uusinta ”yllätyksestä” ei uponnut.

Vuodesta 1993 euroviisuihin osallistunut Slovenia ei ole vielä kertaakaan voittanut euroviisuja. Slovenian paras sijoitus euroviisuissa on sija seitsemän, jonka se on saavuttanut kahdesti.

Sirk kertoi torstaina Lissabonissa toisen semifinaalin jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa, ettei oikeastaan edes pidä itse kirjoittamastaan kisakappaleesta.

–– Kirjoitin kappaleen jossain kymmenessä minuutissa, kun päätin hakea viisuedustajaksi. Siis se biisihän toistaa koko ajan samaa asiaa, Sirk totesi suorasukaisesti.

Sirk totesi myös, ettei pidä hiustensa väristä, muttei voi värjätä hiuksiaan ennen lauantaista finaalia, koska hiuksista on tullut osa hänen tavaramerkkiään.

– Olen niin innoissani, että saan euroviisujen jälkeen kirjoittaa uuden paremman laulun, Sirk totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?