Britit ylistävät Saara Aaltoa – viisuturistit Michelle ja Phil uskovat Suomen voittoon: ”Kaikki Britanniassa äänestävät Saaraa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Britit ylistävät Saara Aaltoa – viisuturistit Michelle ja Phil uskovat Suomen voittoon: ”Kaikki Britanniassa äänestävät Saaraa”

Euroviisuturistit Michelle ja Phill Harrison ovat seuranneet Saara Aaltoa jo Britannian X Factorista asti. IS tapasi heidät Lissabonin viisukylässä.

11.5.2018 17:32

Oluita terassilla nauttivaa Harrisonin pariskuntaa ei voi olla huomaamatta. Englannin Yorkshiresta kotoisin olevat Michelle ja Phil Harrison ovat pukeutuneet kiireestä kantapäähän Union Jack -lipun kuvioon. Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto on pariskunnalle tuttu, itse asiassa Aalto on heidän suosikkinsa kisassa.

– Voi kyllä! Totta kai tiedämme Saara Aallon. Seurasimme häntä X Factorissa, Harrisonit sanovat Lissabonissa sijaitsevassa viisukylässä.

– Kaikki Britanniassa varmaan äänestävät Saaraa, Michelle Harrison sanoo.

– Hän esiintyy siten, että kaikki näyttää kovin helpolta hänelle. Uskon todella, että hän voittaa koko euroviisut, Michelle sanoo varmana.

Euroviisufanit Michelle ja Phil Harrison uskovat, että Saara Aalto kahmii jättipotin brittiäänestäjiltä.­

Phil Harrison ei usko Suomen voittoon, mutta on varma siitä, että Suomi sijoittuu viisuissa hyvin. Harrisonit seuraavat viisufinaalia Altice-areenassa. Britannian edustajan SuRien voittoon he eivät usko, sillä pitävät kappaletta huonona.

Phil Harrison kertoo pitäneensä aiemmistakin Suomen viisuedustajista. Mieleen on etenkin jäänyt Pertti Kurikan Nimipäivien viisushow Wienissä vuonna 2015. Suomi ei tuolloin päässyt finaaliin.

– Pidin heidän punk-bändistään, koska he lauloivat asioista, jotka olivat heille tärkeitä. Minusta oli sääli, ettei se oikein toiminut euroviisuissa. Me äänestimme heitä silloin, Phil Harrison kertoo.

Englantilaiset Michelle ja Phil Harrion kertovat ihastuneensa Saara Aallon tarinaan X Factoria seuratessa.­

Harrisonit pitävät Saara Aallosta musiikin lisäksi sen vuoksi, että he tietävät X Factorin ansiosta tämän tarinan.

– Britanniassa pidetään Saarasta, koska hän on avoin persoona, Michelle sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?