Jutta Gustafsberg vaihtaa sukunimensä: ”Liitto on kolmas ja viimeinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jutta Gustafsberg vaihtaa sukunimensä: ”Liitto on kolmas ja viimeinen”

Yrittäjä Jutta Gustafsberg valmistuu kesäkuussa seksuaaliterapeutiksi ja puhuu avoimesti seksin merkityksestä parisuhteessa.


12.5.2018 7:51

Fitness-ammattilainen Jutta Gustafsberg, 44, valmistuu pian seksuaaliterapeutiksi.

– Minua kiinnostaa parisuhteen dynamiikka. Seksuaaliterapeutin koulutus on laaja ja siinä on paljon kiinnostavia elementtejä. Mitä kahden ihmisen välillä tapahtuu, hän selittää ISTV:n Tainola Show´ssa.

Jutta on seksuaalisuudesta avoimesti, sillä hänen mielestään aiheesta ei edelleenkään oikein puhuta tai avauduta.

– Seksuaalisuus ja seksi ovat monessa parisuhteessa tabu ja asiassa on joitakin klikkejä. Haluaisin rohkaista ihmisiä puhumaan aiheesta rohkeammin, hän huomauttaa.

Jutan mielestä nykyihmisillä on niin kiire, etteivät he ehdi keskittyä seksiin ja siitä tulee suorittamista.

– Yksi mahtava sääntö on se, ettei makuuhuoneeseen tuoda kännyköitä tai televisiota. Perusarki-ilta voi olla miniloma, jos siitä tekee sellaisen, hän painottaa.

Gustafsbergin mielestä maailmakin on muuttunut liikaa ulkonäköpainotteiseksi.

– Seksi ollessa kyseessä ihmiset ajattelevat valitettavan paljon ulkonäköään. Jos on huono olo itsensä ja ulkonäkönsä kanssa, ei pysty nauttimaan seksistä, Jutta tietää.

– Jos esimerkiksi nuoret pojat näkevät seksiä ensimmäisen kerran nettipornosta, se on kaukana todellisuudesta ja siitä, millaista se on kun kumppani on siinä vieressä. Siinä ihmetellään, ettei tämä olekaan sitä, mitä olen nähnyt. Yhdynnässä tavoitellaan orgasmia, mutta se on paljon muutakin kuin orgasmi, Jutta pyörittelee.

Hyvin avoimesti asioista puhuva Jutta Gustafsberg on puhunut seksuaalisuudesta ja seksistä myös tulevan miehensä, filosofian maisteriksi valmistuvan Juha Rouvisen kanssa. Pari nähtiin yhdessä muun muassa Tehtävä Lapissa –ohjelmassa.

– Olemme ensin olleet ystäviä ja näin uskaltaneet näyttää niin puutteemme kuin hyvät puolemme. Ei ole tarvinnut esittää muuta kuin sitä, mikä on, Jutta huomauttaa.

Pariskunta astuu vihille elokuussa viinipeltojen keskellä Pohjois-Italiassa ja Jutta paljastaa, että hänestä tulee rouva Rouvinen.

– Sydämessäni oleva rakkaus on ylitsepursuavaa. Liitto on minulle kolmas ja viimeinen, hän hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?