Suosikkilaulajan yllättävä kuolema järkyttää faneja – tähti kuoli vain pari päivää comebackin jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkilaulajan yllättävä kuolema järkyttää faneja – tähti kuoli vain pari päivää comebackin jälkeen

Laulaja löydettiin kuolleena kotoaan maanantai-iltana.

9.5.2018 22:47

Belgialaislaulaja Maurane, 57, palasi esiintymislavoille viime viikonloppuna, mutta tiistaina tähden fanit saivat suru-uutisen. Laulaja oli löydetty kuolleena kotoaan Schaerbeekistä, läheltä Brysseliä maanantai-iltana, BBC kertoo. Laulajan kuolinsyy ei ole tiedossa. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Maurane oli suosittu etenkin ranskaa puhuvien keskuudessa ja hän konsertoi yhdessä muun muassa Celine Dionin ja Johnny Hallydayn kanssa. Viime vuosina hän oli tunnettu roolistaan kykyjenetsintäohjelmassa, joka oli suunnattu nuorille laulajille.

Maurane oli joutunut laittamaan laulajanuransa jäihin vuonna 2016 äänihuuliongelmien takia. Hän palasi lavalle Brysselissä viime viikonloppuna, kun hän osallistui kuuluisan belgialaisen laulaja-lauluntekijän Jacques Brelin muistokonserttiin. Maurane valmistautui myös kiertueeseen, jonka oli määrä alkaa ensi keväänä.

Mauranen kuolemaa surtiin Brysselissä tiistaina.­

Laulaja oli kirjoittanut ennen konserttia Facebook-sivulleen, The Sun kertoo.

– Tänään astun virallisesti ensimmäistä kertaa lavalle yli kahden vuoden poissaolon jälkeen, Maurane kirjoitti brittilehden mukaan.

– En kerro teille, millaisessa tilassa olen. Voitte vain kuvitella.

Maurane, oikealta nimeltään Claudane Luypaerts, syntyi marraskuussa 1960. Hän julkaisi urallaan 10 sooloalbumia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?